Kaipaatko esirukousta?

Voit lähettää esirukouspyyntösi alla olevalla lomakkeella. Rukouksesi aihe voi nousta omasta ja läheistesi elämästä tai se voi käsitellä laajoja uskon ja elämän kysymyksiä.

Rukouspyyntösi on mukana esirukouksessa yleensä seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa.
Jos haluat, että asiasi puolesta rukoillaan jonkin tietyn kirkon jumalanpalveluksessa, valitse lomakkeesta kyseinen kirkko.

Esirukouspyyntöäsi ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla kuin olet sen kirjoittanut, koska rukouspyyntösi sisällytetään seurakunnan yhteiseen esirukoukseen.

Esirukous
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.