Joutsan seurakuntakoti

Jousitie 42 A, 19650 Joutsa

Joutsan seurakuntakoti

Joutsan seurakuntakoti rakennettiin 1970-luvun alussa ja vihittiin käyttöön 13.2.1972.
Seurakuntakodilla pidetään seurakunnan tilaisuuksia ja sitä vuokrataan myös yksityisiin tilaisuuksiin mm. muistotilaisuudet, ristiäisiä, kokoukset, juhlat.

Tilatiedot

Joutsan seurakuntakodilla on juhlasali, keittiö, pieni kokoushuone, kerhotilat sekä diakonia-, nuoriso- ja päiväkerhotoimistot.

Juhlasalissa on istumapaikkoja 108 (lisäksi saa kokoushuoneen 10 istuinta).
Keittiön varustetaso: peruskeittiötarvikkeet (astiat 140 hengelle), teollisuusastiapesukone, kylmiö ja jääviileä.
Pöytäliinoja esim. muistotilaisuuksiin saa pitopalveluiden kautta, mutta myös seurakunnalta voi tarvittaessa vuokrata (tarkista saatavuus tilavarauksen yhteydessä).
Kuvia seurakuntakodista sisältä

Joutsan seurakuntakodin välittömässä läheisyydessä on parkkipaikka. Joutsan kirkon parkkipaikka on myös lyhyen kävelymatkan päässä.

Seurakuntakodin varaukset kirkkoherranviraston kautta.

Nykyisen seurakuntakodin vieressä on vanha seurakuntatalo nk. Annan Kammari (kuva alla), joka ei ole enää seurakuntatyön käytössä huonokuntoisuutensa vuoksi. Rakennus valmistui vuonna 1938 arkkitehti Ilmari Launiksen lahjoittamien piirustusten mukaan ja seurakunta sai sen 1950-luvulla lahjoituksena Joutsan Nuorten Kristilliseltä Yhdistykseltä.

Vaativa pyörätuolireitti

Jousitie 42 A, 19650 Joutsa