Nuoret

Nuorille järjestetään nuorteniltoja, isoskoulutusta, leirejä, tapahtumia ja retkiä.

Seurakunta näkyy myös koulussa. Käymme pitämässä päivänavauksia yhtenäiskoululla kerran kuussa sekä satunnaisesti teemme joitain yhteisiä juttuja koulun kanssa.

Maata Näkyvissä -festareille  järjestetään marraskuussa nuorten retki. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

Vastuunkantajaksi?

Nuoria tarvitaan seurakunnassa myös erilaisissa vastuutehtävissä kuten kerhonohjaajina, isosina leireillä sekä avustajana seurakunnan tapahtumien järjestämisessä. Jos olet kiinnostunut näistä tehtävistä ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan. Lisätietoa seurakunnan erilaisista vapaaehtoistehtävistä.

ISOSHAKU TALVIRIPARILLE 2017!

Isonen on mukana:
-leiri-illassa ti 7.2.
-leirijaksolla 26.2.-4.3.
-konfirmaatiossa 11.6.

Kirjoita isoshakemus, josta käy ilmi kuka olet (yhteystietoineen) ja miksi sinut pitäisi valita isoseksi.
Palauta hakemuksesi viimeistään 27.1. mennessä:
- Joutsan seurakunta, Annika Oksanen, Jousitie 25, 19650 Joutsa
- annika.oksanen@evl.fi

Isoseksi voivat hakea isoskoulutuksen suorittaneet tai sitä käyvät nuoret. Ensisijaisesti isospaikat täytetään oman seurakunnan isosilla.

Annika Oksanen