Tilaa Laulava Joulutervehdys!

Tilauksia otetaan vastaan Leivonmäen kirkonkylän ja Etu-Ikolan alueille sekä Kuhasenmäelle.

Osta perinteisen joulukortin sijaan Laulava Joulutervehdys!

Seurakunnan kummilapsiryhmä N.A.P.A vie joulutervehdyksesi kotiovelle joululaulun muodossa.

Anna perinteisen joulukortin sijaan laulava joulutervehdys ja tue samalla kummilapsi toimintaa Etiopiassa ja Kolumbiassa.

Tilauksia otetaan vastaan Leivonmäen kirkonkylän ja Etu-Ikolan alueille sekä Kuhansenmälle.

Valitse laululistalta laulu:
Varpunen jouluaamuna, Maa on niin kaunis, Ilouutinen, Joulupuu on rakennettu, Pieni liekki, Heinillä härkien

Tilaa laulava joulutervehdys nuorisotyönohjaajalta Annika Oksaselta puh. 050 3855428.

Maksa 5€/laulu käteisellä tai suoraan pankkitilille. Tilinumeron saat tilauksen yhteydessä.

Ryhmä käy laulamassa tilatut joulutervehdykset lauantaina 16.12. klo 14 lähtien.

Voimme ottaa vain rajoitetun määrän tilauksia vastaan!

Joutsan seurakunta, Leivonmäen kappeliseurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Annika Oksanen