Joutsan päiväkerho

Joutsan päiväkerho Joutsan seurakuntakoti

Toimintaa 4-5-vuotiaille lapsille. Mukavaa yhdessäoloa leikkien, laulaen, askarrellen ja hiljentyen.

Päiväkerho on tarkoitettu 4-5-vuotiaille lapsille. 3-vuotiaita otetaan mukaan, jos ryhmät jäisivät muuten vajaiksi. Päiväkerhoon voi tulla kotoa, perhepäivähoitajalta tai jos sattuu olemaan vapaapäivä päiväkodista. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia kerrallaan. Kerhomaksu on 30€/ kerhovuosi. Ohjaajina toimivat Orvokki Järvinen ja Milja Urkko.

Tarkempaa tietoa päiväkerhon sivuilla.

Joutsan seurakunta

Vastaava lastenohjaaja

Päiväkerhotoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa

Perhekerho Joutsa

Lapset vauvaikäisistä alkaen kerhossa puuhaamassa oman huoltajan/hoitajan kanssa.

Joutsan päiväkerho

Perhekerho Joutsa