Nipsu-kerho 1-6 luokkalaisille

Joutsan seurakuntakoti

Leikkiä, laulua, askartelua, leivontaa, hupailua ja yhdessä oloa!

Nipsu-kerho on maksutonta toimintaa alakouluikäisille.

Nipsu-kerho alkaa yhteisellä pienellä hartaudella, jonka jälkeen puuhaillaan päivän teeman mukaisesti erilaisia asioita. Se voi koostua juttelusta, leikeistä, askartelusta, leivonnasta, ulkoleikeistä, mäenlaskusta, temppuradoista. Toiminnan jälkeen yhdessä siivotaan kerhopaikka ja laitetaan tarrat kerhon osallistumiskortteihin. Kerho loppuu yhteiseen sisaruspiiriin.

Kerhoa ohjaavat Venla Lampi ja Runo Tamminen.

Jos kerhossa käy kolmena kertana peräkkäin alle viisi lasta, kerho joudutaan lopettamaan.

Kerhon kevätkausi 16.1.-8.5.2018. Kerhoa ei kokoonnu talvilomaviikon tiistaina 27.2. eikä vapunpäivänä 1.5.

Joutsan seurakunta

Joutsan päiväkerho

Toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Mukavaa yhdessäoloa leikkien, laulaen, askarrellen ja hiljentyen.

Vanha pappila, Mämminiementie 9

Luhangan perhekerho

Avoin kerho koko perheelle ja hoitajille hoitolapsineen.

Joutsan päiväkerho