Tytöt ja pojat 7-12v.

Alakouluikäisille seurakunta järjestää mm. leirejä, kerhotoimintaa, kymppisynttärit.

Seurakunnassa mahdollisuus myös toimia varhaisnuorten valtuustossa eli VAVAssa.

Kristinuskon sanoma on toiminnassa läsnä hartauksien, tarinoiden, laulujen ja muun yhteisen puuhastelun myötä. Seurakunta haluaa omalla panoksellaan tukea kotien kristillistä kasvatusta.

Rukouspuu

Seurakunta mukana myös koulussa:

Käymme pitämässä päivänavauksia seurakuntamme alueen kouluissa kerran kuussa sekä satunnaisesti teemme muita yhteisiä juttuja koulun luokkien kanssa. Koululaiset kutsutaan myös koulukirkkoihin syksyllä, jouluna ja koulujen päättyessä keväällä.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa Joutsan yhtenäiskoululla syksyllä 2017
seuraavina torstaina klo 10.30-12.15 välisenä aikana; 7.9., 5.10., 2.11., 7.12.
Hänen kanssaan voit jutella ja tarvittaessa etsitään koululta tyhjä tila luottamuksellista keskustelua varten.

Lapset kirjoittelee mielipiteitään isoille papereille

KYMPPISYNTTÄRIT!

Seurakunta kutsuu syksyisin kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäviä ja täyttäneitä yhteisille kymppisynttäreille Joutsan seurakuntakodille. Juhlat järjestetään koulupäivän aikana, joten koulut huolehtivat oppilaat paikalle. Juhlissa mm. yhteisiä leikkejä, kilpailuja, herkuttelua.

Annika Oksanen