Uutisia

Lue kirjoituksia aiheesta kristillinen usko ja sotavuodet

7.9.2017 09.00

Olemme saaneet uuden kirjoituksen aiheesta kristillinen usko ja sotavuodet. Kirjoituksessa kuvataan sankarihautajaisia Joutsassa 31.8.1941, pääset lukemaan sitä tästä.

Aiemmat julkaistut kirjoitukset

Luhankalaissyntyisen sotamiehen kirje jatkosodan hyökkäysvaiheen tunnelmista ja uskosta Jumalan varjelukseen.

Seurakuntalaisen kirjoitus: Yllättävä tilanne kesäkirkossa 22.6.2011

Tositarinoita elävästä elämästä aiheena "kristillinen usko ja sotavuodet" otetaan edelleen vastaan

Seurakuntalaiset voivat lähettää kirjallisena omia tai läheistensä sellaisia kokemuksia sotavuosien ajalta, joissa kristillinen usko on antanut tavalla tai toisella voimia ja rohkeutta. Kirjoitukset julkaistaan seurakunnan nettisivuilla. Kirjoitukset voi lähettää: Joutsan seurakunta, Jousitie 25, 19650 Joutsa tai joutsa.srk@evl.fi.

Lisätiedot: kirkkoherra Tuula Leppämäki p. 050-3855 421