Uutisia

Villasukkia Unkariin

3.8.2017 08.41

Merkkivuoden villasukkakeräys

Kerrotaan, että kun Martti Lutheria yritettiin saada perumaan puheensa ja kirjoituksensa, hän olisi puheensa päätteeksi sanonut: ”tässä seison, enkä muuta voi!”
Armoa2017 reformaation merkkivuoden ja Martin rohkeuden innoittamina Mikkelin hiippakunta haastaa hiippakunnan seurakuntia villasukkakeräykseen. Syyskuussa 2017 Myö ja työ –hiippakuntapäivillä lahjoitetaan villasukat ystävyyshiippakuntaamme Unkariin armon, lämmön ja ystävyyden tervehdyksenä Suomesta. Unkarin läntinen hiippakunta on Mikkelin hiippakunnan ystävyyshiippakunta.
Nyt on siis aika aloittaa eri kokoisten, lämpimien ja värikkäiden villasukkien kutominen.

Joutsan seurakunta osallistuu villasukkakeräykseen. Erikokoisia villasukkia voi toimittaa kirkkoherranvirastoon (Jousitie 25 Joutsa) tai työntekijöille syyskuun alkuun mennessä.