Messu Luhanka

Luhangan talvikirkko

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Saarnaajana Matti Ylönen.

Messun jälkeen kirkkokahvit ja seurat srk-salissa.

Tervetuloa messuun!

Valvomisen sunnuntai / Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Joutsan seurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Joutsan kirkko

Messu Joutsa

Luhangan talvikirkko

Messu Luhanka

Joutsan kirkko

Messu. Yhteinen syntymäpäiväjuhla 70, 75, 80, 85, 90 ja yli 90

Lämpimästi tervetuloa yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan 70, 75, 80, 85, 90 ja yli 90 vuotta vuonna 2019 täyttävät.

Messun jälkeen yhteiset juhlat srk-kodilla.