Joutsan Kirkkokuoro

Joutsan Kirkkokuoro on perustettu vuonna 1924 ja Joutsan Kirkkokuoro ry rekisteröityi Suomen Kirkkomusiikkiliittoon 19.4.1958.
Kuoro on mukana jumalanpalveluksissa keskimäärin kerran kuukaudessa sekä juhlapyhinä. Kesäkuukausina pidämme toiminnassamme taukoa. Harjoittelemme maanantai-iltaisin klo 18.00 Joutsan kirkon urkulehterillä, seuraa harjoitusaikoja tapahtumakalenterista sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksista.

Tervetuloa laulamaan ja kulkemaan kanssamme kirkkovuotta kirkkomusiikin avulla. Tervetuloa uudet laulajat mukavan rentoon kuoroon, kaikissa äänissä on tilaa.

Lisätietoja kuorosta kuoronjohtajalta Aki Rämöltä tai Joutsan Kirkkokuoro ry:n puheenjohtajalta Tuulikki Pullilta.

Tiedotteita:

Joutsan Kirkkokuoro ry:n kevään 2020 toimintaa:

Loppukevään 2020 Kirkkokuoron kaikki toiminta lopetettu korona-virusepidemian johdosta.

Kiitos kaikille tämän kevään toimintaan osallistuneille.

Aki Rämö                                                                                            kanttori, DU

Joutsan Kirkkokuoro 18.12.2017
Joutsan urkulehterin ovi