Joutsan Kirkkokuoro

Joutsan Kirkkokuoro on perustettu vuonna 1924 ja Joutsan Kirkkokuoro ry rekisteröityi Suomen Kirkkomusiikkiliittoon 19.4.1958.
Seuraa harjoitusaikoja tapahtumakalenterista sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tervetuloa laulamaan ja kulkemaan kanssamme kirkkovuotta kirkkomusiikin avulla. Tervetuloa uudet laulajat mukavan rentoon kuoroon, kaikissa äänissä on tilaa.

Lisätietoja kuorosta Joutsan Kirkkokuoro ry:n puheenjohtajalta Tuulikki Pullilta.

Tilannetiedote 08.09.2021:

HUOMIO!!

Joutsan Kirkkokuoro ry.:n johtokunta kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 14.09.2021 klo 12.00.

Aki Rämö                                                                                                DU, dir. cant.

Joutsan Kirkkokuoro 18.12.2017
Joutsan urkulehterin ovi