Joutsan Kirkkokuoro

Joutsan Kirkkokuoro on perustettu vuonna 1924 ja Joutsan Kirkkokuoro ry rekisteröityi Suomen Kirkkomusiikkiliittoon 19.4.1958.
Kuoro on mukana jumalanpalveluksissa keskimäärin kerran kuukaudessa sekä juhlapyhinä. Kesäkuukausina pidämme toiminnassamme taukoa. Harjoittelemme maanantai-iltaisin klo 18.00 Joutsan kirkon urkulehterillä, seuraa harjoitusaikoja tapahtumakalenterista sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksista.

Tervetuloa laulamaan ja kulkemaan kanssamme kirkkovuotta kirkkomusiikin avulla. Tervetuloa uudet laulajat mukavan rentoon kuoroon, kaikissa äänissä on tilaa.

Lisätietoja kuorosta kuoronjohtajalta Aki Rämöltä tai Joutsan Kirkkokuoro ry:n puheenjohtajalta Tuulikki Pullilta.

Tiedotteita:

Joutsan Kirkkokuoro ry:n syksyn 2020 toimintaa:

Korona-virusepidemian johdosta kokoonnumme Joutsan seurakuntakodin juhlasaliin maanantaina 7.9.2020 klo 18.00 lähtien pohtimaan harjoitustemme tilannetta ja suunnittelemaan syksyn toimintaa.

Aki Rämö                                                                                                  DU, dir.cant.                                                                                              kanttori

Joutsan Kirkkokuoro 18.12.2017
Joutsan urkulehterin ovi