UT:n läpilukeminen

Joutsan kirkko

Uusi testamentti luetaan läpi yhteistyöllä Joutsan kirkossa

Lukeminen alkaen 1. pääsiäispäivänä 16.4. klo 11.30-23.00 ja jatkuen 2. pääsiäispäivänä 17.4. klo 7. Päättyy 17.4. n. klo 20 hiljaisuuden iltakirkkoon. Lukijaksi voivat ilmoittautua järjestöt ja yksityishenkilöt tunniksi kerrallaan, puh. 044-4021 533 tai joutsa.srk@evl.fi. Yhden tunnin aikana voi olla useampi lukija.

Joutsan seurakunta, Leivonmäen kappeliseurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Joutsan kirkko

Tuomasmessu

Joko tunnet Tuomasmessun? Sitä voisi kutsua mm. rukoilevaksi messuksi tai vaihtoehtojumalanpalvelukseksi. Voit tulla messuun sellaisena kuin olet, vaikka iltalenkilläsi. Ystäväsi ja perheesi ovat myös tervetulleita. Jos tulet hieman ennen varsinaisen messun alkua klo 17.40, ehdit tutustua sinne rakennettuihin rukousalttareihin ja kuulet kaunista alkumusiikkia. Voit myös kirjoittaa oman esirukouspyyntösi joko luettavaksi messussa, tai myöhemmin rukouspiireissä.

Tuomasmessun jälkeen kaikki ovat tervetulleita yhteiseen iltatee/kahvihetkeen seurakuntatalolle.

Leivonmäen seurakuntatalo

Aamupuuroilu

Nyt aamupuurolle!

Helena Auvilalla Nisulantie 8A

Kivisuon päiväpiiri

Tervetuloa Kivisuon päiväpiiriin kaikkialta seurakunnan alueelta!