Vanha pappila, Mämminiementie 9

Toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Mukavaa yhdessäoloa leikkien, laulaen, askarrellen ja hiljentyen.

Päiväkerho on 4-5-vuotiaille (jos tilaa jää, myös 3-vuotiaille) tarkoitettua arkitoimintaa, jonka tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Kerhon päiväohjelma koostuu hartaushetkestä, lauluista, leikeistä, luovasta toiminnasta, saduista, omien eväitten syönnistä ja muusta mukavasta yhdessäolosta. Ohjaajana Milja Urkko.

Tarkempaa tietoa päiväkerhon sivuilla.

Joutsan seurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Vastaava lastenohjaaja