Koko perheen joulukirkko

Joutsan kirkko

Joululauluja. Joulukuvaelma. Lapset voivat ilmoittautua enkeleiksi ja paimeniksi ke 19.12. klo 12 mennessä, kirkkoherranvirastoon p. 040 774 0044.

Lämpimästi tervetuloa!

3. adventtisunnuntai / Tehkää tie Kuninkaalle

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen "hengelliseen tulemiseensa" viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis.

Joutsan seurakunta

Messu Joutsa