Tupa on avoinna!

Tupa on avoinna! Leivonmäen seurakuntatalo

Tervetuloa Tupaan tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia!

TUPA on avoinna kerran kuussa tiistaisin klo 9.15 aamupuuron jälkeen Leivonmäen seurakuntatalolla.

Kevään 2019 jäljellä olevat päivämäärät ja aiheet ovat:

9.4. Pääsiäinen lähestyy. Tuolloin myynnissä myös yhteisvastuu tuotteita. Keräyksen varoilla tuetaan lasten ja nuorten koulunkäynnin mahdollisuuksia suomessa ja maailman katastrofi alueilla.
7.5. Pelataan bingo bongoa álá Annika

Tuvassa on vaihtuva aihe, jonka pohjalta keskustelemme, työskentelemme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.
Jos intoa löytyy ja tuvan vetäjiä, voidaan tupia lisätä keväälle!

TUPA on avointa toimintaa kaikenikäisille. Voit osallistua silloin kun sinulle sopii; joka kerta tai silloin tällöin.

Aloita päiväsi aamupuurolla, jota on tarjolla klo 8.30-9.30 seurakuntatalolla ja jää sen jälkeen vielä TUPAAN tai tule vasta klo 9.15 paikan päälle.

Järj. Joutsan seurakunta / diakoniatyö
Tuvan "emäntänä" Annika, joka tekee tällä hetkellä Ninan diakoniatyöstä 20%.

Leivonmäen kappeliseurakunta

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nina Siitarin opintovapaa ajan (31.10.2019 saakka) 20% diakonin sijaisena, pitäen piiritoimintaa Luhanka/Leivonmäki.

Joutsan kirkko

Messu Joutsa

Sadonkorjuun kiitosjuhla. Mukana Musica-kuoro.

Tervetuloa messuun!

Leivonmäen kirkko