Juhlavuoden perhemessu ja ruokailu

Juhlavuoden perhemessu ja ruokailu Joutsan kirkko, Joutsan seurakuntakoti

100 vuotta iloa, koululaiset kirkossa, lapset ehtoollisella 40v ja Lasten oikeudet 30v. Messun jälkeen ruokailemme yhdessä. Tule juhlimaan kanssamme!

Jo 40:n vuoden ajan lapsella on ollut oikeus osallistua ehtoolliselle aikuisen kanssa. Voit jo kotona kertoa lapselle, että ehtoollinen on Jeesuksen ystävien ateria, jolla saamme ottaa vastaan Jumalan hyviä lahjoja ja kiittää häntä kaikesta hyvästä. Ehtoollisella käynnin lisäksi perhemessussa lauletaan lasten virsiä ja rukoillaan yhdessä.

Vietämme myös Lasten oikeuksien 30-vuotismerkkipäivää. Messussa jokainen 3-4-vuotias kirkkovieras saa itselleen oman Lapsen Raamatun. Tule hakemaan omasi!

Messun jälkeen on seurakuntakodilla ruokaa tarjolla n. klo 11.15, jonka jälkeen vietämme seurakunnassamme pitkään lastenohjaajana työskennelleen Orvokki Järvisen läksiäisiä.

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%

Vastaava lastenohjaaja

Päiväkerhotoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa

Joutsan seurakuntakoti

Arkitoimintaa lasten perheille ja hoitajille.

Joutsan seurakuntakoti

Arkitoimintaa lasten perheille ja hoitajille.

Joutsan kirkko

Lasten joulukirkko

Lyhyt kirkkohetki joulun tapahtumien äärellä.