Perhemessu Joutsa

Joutsan kirkko

Messussa jokainen 3-4-vuotias kirkkovieras saa itselleen oman Lapsen Raamatun. Messun jälkeen ruokailemme srk-kodilla ja vietämme lastenohjaaja Orvokki Järvisen läksiäisiä.

Lämpimästi tervetuloa!

Valvomisen sunnuntai / Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Joutsan seurakunta

Toimiston käyntiosoite: Jousitie 25, Joutsa

Joutsan kirkko

Messu Joutsa

Kesäriparin teemapäivä.

Tervetuloa!

Luhangan talvikirkko

Messu Luhanka

Tervetuloa messuun!

Joutsan seurakuntakoti

Päiväkerho

Toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Mukavaa yhdessäoloa leikkien, laulaen, askarrellen ja hiljentyen.