Ilta Kolkkapohjassa

Kolkkapohja

Tule mukaan nauttimaan elokuisesta illasta Leivonmäen Kolkkapohjaan!

Vietämme elokuista iltaa Kolkkapohjassa (Kolkkapohjantie, 41770 Leivonmäki) 24.8. alkaen kello 18.00. Kolkkapohja on seurakunnan vanha leiripaikka, jossa ei ole majoitustiloja. Tilaisuus toteutetaan nuotiopaikan läheisyydessä ulkona.
Ohjelmassa on kahvittelua ja makkaranpaistoa, yhteislauluja ja leikkimielisiä kilpailuja. Voit myös tuoda omaa ohjelmaa. Illan päätteeksi hiljennymme hartauteen.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Koronariskin vuoksi emme järjestä yhteiskuljetusta. Myöskään saunaa ei lämmitetä. Tiedustelut: Nina Siitari p. 040-5087 023

Joutsan seurakunta, Leivonmäen kappeliseurakunta

Kappalainen
Leivonmäen kappeliseurakunta

Leivonmäen kappeliseurakunnan pappi. Päivystys Leivonmäen srk-toimistossa, käyntiosoite Kuusirinne 2, Leivonmäki

Diakoni

Diakoniatoimiston käyntiosoite: Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A, Joutsa. Leivonmäen seurakuntatalo, Kuusirinne 2, Leivonmäki.