Kaikille avoin NOTSKI-ILTA

Ihmisiä paistamassa makkaraa nuotiolla
Pohvinpuisto (Jousitie 54)

Nähdään notskilla!

Tervetuloa kaikille avoimeen NOTSKI-ILTAAN Pohvinpuistoon (Jousitie 54) keskiviikkona 14.10. klo 18-20 välisenä aikana.

-Tarjolla on makkaraa ja lettuja! Voit toki tulla omien eväidenkin kanssa nuotiolle.
-Heijastinpuu otetaan virallisesti tuolloin käyttöön. Tule katsomaan ja kuulemaan!
-Kierrä rastirata ja vastaile kysymyksiin. Oikein vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkinto!
-Pelailua ja leikkejä
-Yhdessä oloa ja toistemme kohtaamista!

Tämän kaiken sinulle tarjoaa:
Joutsan seurakunta, 4H Toivakka-Joutsa, Joutsan Kotiseutuyhdisty, Maaseutukehitys, Flanels ja Joutsan kunta

Ethän tule sairaana paikalle ja muistetaan pitää turvavälit nuotiollakin!

Kuva viime vuoden notski-illasta.

Joutsan seurakunta, Leivonmäen kappeliseurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%

Diakoni

Diakoniatoimiston käyntiosoite: Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A, Joutsa. Leivonmäen seurakuntatalo, Kuusirinne 2, Leivonmäki.