Muskari

la 16.10. kello 11.00 - 11.30
Muskarin vetäjä nallen ja ukulelen kanssa.
Joutsan seurakuntakoti

Muskari kokoontuu Joutsan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa joka toinen lauantai. Se kestää 30-40 min. kerrallaan ja sitä vetää Marjo Merivirta. Muskariin voit ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: marjo.merivirta@luhanka.fi . Laita viestin aiheeksi muskariin ilmoittautuminen. Mukaan mahtuu 10 lasta ja heidän oma aikuisensa. Vietetään yhdessä mukavia musiikkihetkiä muskarissa!

Musiikki on yhteinen kieli, jota me kaikki ymmärrämme ja opimme tavallamme, monella eri tapaa. Me voimme laulaa, soittaa, liikkua ja leikkiä musiikin tahdissa ja samalla päästää mielikuvituksen valloilleen. Kuinka kutkuttavan hauska ajatus!

Muskarissa musiikki ja erilaiset laulut vievät meidät eri vuodenaikoihin sekä samalla tutustumme eri juhlapyhiin esim. Mikkelinpäivään (lapset ja enkelit), jouluun ja pääsiäiseen. Ohjelmisto kootaan aina pienimpiä ajatellen. lapsilähtöisesti. Ajatuksena on, että lapset olisivat iältään vauvasta -pieniin koululaisiin, mukanaan aikuiset, esim. vanhemmat, mummo tai vaari tai vaikkapa kummi.

Muskariin ei tarvita omia soittimia mukaan, vaan kaikki löytyy vetäjältä. Riittää, että juuri sinä tulet mukaan!

Vastaava lastenohjaaja

Päiväkerhotoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa