Matkaeväät -iltamessu

Joutsan kirkko

Tule sellaisena kuin olet!

Matkaeväät -iltamessu on noin puolen tunnin mittainen kirkkohetki, joka sisältää rukousta, Raamatun sanaa, musiikkia ja ehtoollisen.
Iltamessua toteuttavat nuoret yhdessä papin kanssa.

Huom! 16.1. iltamessuun vain kesärippikoululaiset! Iltamessu striimataan seurakunnan YouTube kanavalle.

Ajatuksella "Tule sellaisena kuin olet!" haluamme sanoa, että voit poiketa kirkkoon vaikka iltalenkin yhteydessä!

Iltamessujen on tarkoitus olla leppoisia matalan kynnyksen kirkkohetkiä, joten Tule sellaisena kuin olet!

Kevään 2022 Matkaeväät -iltamessujen päivämäärät
su 16.1. - iltamessu vain rippikoulunuorille! Striimataan. (koronarajoituksien takia, muita osallistujia ei mahdu kirkkoon)
su 13.2.
su 20.3.