Ryhdy sponsoriksi!

Lahjoittamalla mahdollistat Syödään Yhdessä -ruokailuja

Tarvitsemme Sinua!

Olemme voineet tarjota kaikille avoimia Syödään Yhdessä -ruokailuja kerran kuussa, jossa on ollut tarjolla edullinen arkiruoka; 2€/aikuinen, lapset ilmaiseksi. Ruokailut mahdollisti Kirkkopalveluilta saatu rahoitus, joka oli osa Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hanketta. Hanke ja rahoitus päättyvät tähän vuoteen. Seurakunnalla ei ole varaa ylläpitää ruokailuja; yksi ruokailu kustantaa n. 300€. Ruokailujen tarve ei ole kuitenkaan vähentynyt vaan päinvastoin lisääntynyt.

Jotta voimme jatkaa Syödään Yhdessä -ruokailuja myös ensi vuonna, tarvitsemme siihen lahjoitusvaroja!

Olemme haastaneet paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä sekä yksityishenkilöitä mukaan ja tähän mennessä haasteeseen ovat tarttuneet:

- Ansioniemen sähkö Oy
- Joutsan kuntosali
- Lvi-asennus Kari Kivisaari Oy
- Joutsan seudun Sydänyhdistys Ry
- Maija Salonen
- Teija Kupiainen

Yllä olevien lahjoittajien avulla saamme kevätkauden ruokailut järjestettyä. Lisä lahjoittajien avulla saamme varmistettua ruokailujen jatkuvuuden myös syyskautena 2023.

Onko teidän firmanne tai yhdistyksenne seuraava sponsorimme?

Myös yksityishenkilöt voivat osallistua keräykseen!

Mikäli haluat olla mukana tukemassa jollakin rahasummalla ruokailuja:

- avaa linkki ohesta

- lahjoita valitsemasi summa

- kirjaa lisätiedot kenttään ”Syödään Yhdessä” (jotta lahjoitus kohdistuu ruokailuun)

- kirjoittamalla lisätiedot kenttään myös lahjoittajan nimi, voimme näin mainita sponsorit tiedotuksessamme

❤Keräys on auki vuoden loppuun! ❤

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/joutsa2022 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Joutsan seurakunta