Sinä yönä paimenessa - nukketeatteri esitys

Kuvassa paimen nuket

Joutsan nuorisoseurantalo

Ensimmäinen jouluyö paimenpojan silmin

"Betlehemiin saapuu kulkijoita pitkiltä matkoilta keisarin näin käskettyä. Kaupungin laidalla Joel-poika ei ruuhkista välitä, vaan odottaa innokkaana pääsyä ensimmäistä kertaa isänsä kanssa yöpaimeneen. Joelin, isän ja Coco-koiran yöstä tuleekin odottamattoman jännittävä, kun taivaalle syttyy uusi, muita kirkkaampi tähti. Seurue saa yllättäen niityllä luokseen vieraan, joka kertoo tärkeän uutisen juuri heille. Joukkio päätyy perheen luo, jossa on syntynyt vauva. Ihan erityinen vauva."

Kansan Raamattuseuran nukketeatteri Sananjalan saapuu Joutsaan esityksen "Sinä yönä paimenessa" kanssa. Esitys kertoo ensimmäisen jouluyön tapahtumista pienen paimenpojan silmin.

Kaikenikäiset ovat tervetulleita seuraamaan esitystä sunnuntaina 3.12. klo 13 Joutsan nuorisoseurantalolle (Jousitie 27).
Esitys kestää noin puolisen tuntia, jonka jälkeen tarjoamme glögiä, mehua ja piparin.
Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa aloittamaan joulunaika yhdessä 1. adventtisunnuntaina!

Käsikirjoitus: Jouluevankeliumin pohjalta Mikko Piiroinen
Nuket ja lavastus: Rainer Kaunisto, Merja Luukkonen, Mikko Piiroinen ja Minna Sairo
Laulut: "Joulu on taas" ja "Heinillä härkien", muut laulut Minna Sairo
Ohjaus: Merja Luukkonen