Vaihtotori

ma 12.2. klo 17.30 – 18.30
Kuvassa pöydillä erilaisia tavaroita, vaatteita

Leivonmäen seurakuntatalo

Tavarat kiertoon!

Löytyykö sinulta löytyy ylimääräistä ja hyväkuntoista tavaraa ja/tai vaatetta, jonka olet valmis lahjoittamaan eteenpäin? Varaa siinä tapauksessa itsellesi pöytä vaihtotorilta!

Vaihtotorilta voi kuka tahansa tulla etsimään itselleen tarpeellista tavaraa ja täysin ilmaiseksi!

VAIHTOTORIT OVAT
- maanantaina 12.2. klo 17.30-18.30 Leivonmäen seurakuntatalolla (Kuusirinne 2)
- torstaina 15.2. klo 17.30-18.30 Joutsan seurakuntakodilla (Jousitie 42A)

Varaa pöytäpaikka tavaroillesi p. 050 385 5428 / Annika
- Kerro varauksen yhteydessä, jos otat vaaterekin mukaasi, niin osaamme ottaa sen huomioon.
- Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
- Tavaran tuojat saavat tulla klo 16.15 lähtien asettelemaan tavarat hänelle varatulle pöytäpaikalle.
- Jäljelle jääneet tavarat jokainen vie klo 18.30 pois. Seurakunta ei vastaanota eikä säilytä tavaraa.

Kun tuumailet, että miten paljon tavaraa toisit, niin ota huomioon seuraavat seikat:
- Joutsassa pöydän koko on 75x130 ja Leivonmäellä 80x160.
- mieluummin tuo vähemmän kuin enemmän, koska silloin on helpompi tutkia tavaroita

Vaihtotorilla ei myydä eikä osteta vaan lahjoitetaan!

Vaihtotorille voit varata pöytäpaikan tavaroillesi ja/tai tulla katsomaan löytyisikö torilta jotain sinulle!
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Joutsan seurakunta, Leivonmäen kappeliseurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%

Diakoni

Diakoniatoimiston käyntiosoite: Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A, Joutsa. Leivonmäen seurakuntatalo, Kuusirinne 2, Leivonmäki.