Lumikita

su 25.2. klo 10.00 – 13.00
Lumikita 2024

Kita (Tokerontie 11, Joutsa)

Yhteisöllinen lumitaidetapahtuma

Yhteisöllinen lumitaidetapahtuma LUMIKITA järjestetään sunnuntaina 25.2.2024 klo 10-13, kineettisen taiteen talossa KITA (os. Tokerontie 11, Joutsa). Sijaitsee ravintola Huttulan takana. Autolla tulijat jättäkää auto Huttulan parkkipaikalle. Parkkipaikalta lähtee tie kohti Kitaa.

Tapahtumassa mm. mäenlaskukisa, moottorikelkka-rekiajelua, jääveistoksia, napakelkka ja mahdollisuus paistella makkaraa. Seurakunta on mukana myymässä arpoja (2€/kpl) Yhteisvastuun hyväksi.

Tapahtuman arvona on yhteisöllisyys ja se on kaikille ilmainen!

*Edellisenä päivänä la 24. helmikuuta klo 10-15 kaikille avoimet lumenveisto- talkoot. Rakennetaan tapahtumaan yhdessä lumiveistoksia, lumilinnoja ja iso pulkkamäki !

Lumikita tapahtuman mahdollistavat
Taidelaitos Haihatus, Cafe Meijerinliiteri, Joutsan Lämpölaitehuolto, Lumikissat, Joutsan yhtenäiskoulu, Joutsan ev. lut. seurakunta, Ravintola Huttula, Joutsan kunta, sekä yksityishenkilöitä.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille