vanhemman väen päiväpiiri

Päiväpiirit

Seurakunnan diakoniatyön järjestämät päiväpiirit kokoontuvat eri puolilla seurakuntaa 1-2 kertaa kuussa. Päiväpiireissä kokoonnutaan nauttimaan yhdessäolosta, jakamisesta ja musiikista. Hiljennymme myös hartauteen. Olet lämpimästi tervetullut päiväpiireihin!

Joutsassa vanhemman väen päiväpiiri

Joutsan päiväpiiri kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin Joutsan seurakuntakodilla (Jousitie 42) kello 10. Tilaisuus sisältää ruokailun ja kahvit. Tarjoilun hinta on 5€.

Leivonmäellä Havumäen ja Kivisuon päiväpiirit

Havumäen päiväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Havumäen kylätalolla(Havumäentie) kello 12. Kokoontumisessa juodaan kahvia/teetä plus syödään pientä purtavaa 2 € hintaan.
Kivisuon päiväpiiri kokoontuu kello 13 kerran kuukaudessa kodeissa Kivisuolla ja sen ympäristössä.

Luhangassa Hyvän olon piiri

Hyvän olon piiri kokoontuu Luhangan kylätalon (Kotipellontie 1) alakerrassa kerran kuukaudessa.