LAPSIPARKKI

Tarvitsetko hetken aikaa itsellesi tai asioittesi hoitoon? Varaa lapsiparkista paikka lapsellesi!

Lapsiparkki on maksuton hoitopaikka 1-7-vuotiaille. Parkki kokoontuu Joutsan seurakuntakodin päiväkerhotilassa 2.9 alkaen torstaisin klo 9-11 ja kerran kuussa klo 17-18.30.
Iltaparkkien päivämäärät ovat 9.9., 7.10., 4.11., 2.12.

Mukaan mahtuu neljä lasta kerrallaan. Voit ilmoittaa lapsesi parkkiin tällä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä aikaisintaan kaksi viikkoa ennen hoitopäivää, mutta viimeistään edellisenä päivänä klo 12:een mennessä. Ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät ja heidän apunaan mahdollisesti vapaaehtoisia.

Lapsiparkin säännöt:

- Saapuessa riisutaan ulkovaatteet ja kädet pestään huolellisesti.

- Parkissa ollaan sukkasillaan tai sisäliikuntatossuilla.

- Ei omia eväitä turvallisuussyistä esim. toisten lasten allergiat.

- Toimintaan osallistutaan vain täysin terveenä.

Joutsan seurakunta on mukana Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hankkeessa. Hankkeeseen liittyi Hyvinvoiva perhe -kysely, jonka vastauksista nousi esille lapsiparkin tarve.

Lapsi rakentaa dubloilla.