LAPSIPARKKI

Tarvitsetko hetken aikaa itsellesi tai asioittesi hoitoon? Varaa lapsiparkista paikka lapsellesi!

Lapsiparkki on maksuton hoitopaikka 1-5 -vuotiaille. Parkki kokoontuu Joutsan seurakuntakodin päiväkerhotilassa joka toinen torstai klo 9-11.

Mukaan mahtuu neljä lasta kerrallaan. Voit ilmoittaa lapsesi parkkiin tällä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä aikaisintaan kaksi viikkoa ennen hoitopäivää, mutta viimeistään edellisenä päivänä klo 12:een mennessä. Ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät ja heidän apunaan mahdollisesti vapaaehtoisia.

Lapsiparkin säännöt:

- Saapuessa riisutaan ulkovaatteet ja kädet pestään huolellisesti.

- Parkissa ollaan sukkasillaan tai sisäliikuntatossuilla.

- Ei omia eväitä turvallisuussyistä esim. toisten lasten allergiat.

- Toimintaan osallistutaan vain täysin terveenä.

Joutsan seurakunta on mukana Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hankkeessa. Hankkeeseen liittyi Hyvinvoiva perhe -kysely, jonka vastauksista nousi esille lapsiparkin tarve.

Lapsi rakentaa dubloilla.