Joutsan Kirkkokuoro

Joutsan Kirkkokuoro on perustettu vuonna 1924 ja Joutsan Kirkkokuoro ry rekisteröityi Suomen Kirkkomusiikkiliittoon 19.4.1958.
Kuoro on mukana jumalanpalveluksissa keskimäärin kerran kuukaudessa sekä juhlapyhinä. Kesäkuukausina pidämme toiminnassamme taukoa. Harjoittelemme maanantai-iltaisin klo 18.00 Joutsan kirkon urkulehterillä, seuraa harjoitusaikoja tapahtumakalenterista sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksista.

Tervetuloa laulamaan ja kulkemaan kanssamme kirkkovuotta kirkkomusiikin avulla. Tervetuloa uudet laulajat mukavan rentoon kuoroon, kaikissa äänissä on tilaa.

Lisätietoja kuorosta kuoronjohtajalta Aki Rämöltä tai Joutsan Kirkkokuoro ry:n puheenjohtajalta Tuulikki Pullilta.

Tiedotteita:

Joutsan Kirkkokuoro ry:n syksyn 2020 tiedote 1.10.2020:

Joutsan Kirkkokuoro ry on päättänyt olla toistaiseksi tauolla koronaepidemian johdosta.

Toisin kuin paikkakunnalla liikkuvien perättömien huhujen mukaan, emme ole lopettaneet / lakkauttaneet toimintaamme, vaan seuraamme aktiivisesti epidemian etenemistä.

Ilmoitamme paikallislehden kirkollisissa ilmoituksissa sekä tällä sivustolla harjoituksistamme.

Kuoromme asioista voi lähemmin tiedustella allekirjoittaneelta, jolta saa totuudenmukaisen ja ajantasaisen tiedon toiminnasta.

Aki Rämö                                                                                                  DU, dir.cant.

Joutsan Kirkkokuoro 18.12.2017
Joutsan urkulehterin ovi