Joutsan Kirkkokuoro

Joutsan Kirkkokuoro on perustettu vuonna 1924 ja Joutsan Kirkkokuoro ry rekisteröityi Suomen Kirkkomusiikkiliittoon 19.4.1958.
Kuoro on mukana jumalanpalveluksissa keskimäärin kerran kuukaudessa sekä juhlapyhinä. Kesäkuukausina pidämme toiminnassamme taukoa. Harjoittelemme maanantai-iltaisin klo 18.00 Joutsan kirkon urkulehterillä, seuraa harjoitusaikoja tapahtumakalenterista sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tervetuloa laulamaan ja kulkemaan kanssamme kirkkovuotta kirkkomusiikin avulla. Tervetuloa uudet laulajat mukavan rentoon kuoroon, kaikissa äänissä on tilaa.

Lisätietoja kuorosta kuoronjohtajalta Aki Rämöltä tai Joutsan Kirkkokuoro ry:n puheenjohtajalta Tuulikki Pullilta.

Tilannetiedote 23.02.2021:

Joutsan Kirkkokuoro ry.:n vuosikokouksessaan maanantaina 22.02.2021 päättänyt olla vielä toistaiseksi tauolla koronaepidemian johdosta.

Kuorostamme voi lähemmin tiedustella allekirjoittaneelta, jolta saa totuudenmukaisen ja ajantasaisen tiedon toiminnasta.

Ilmoitamme paikallislehden kirkollisissa ilmoituksissa sekä tällä sivustolla harjoituksistamme.

Aki Rämö                                                                                                DU, dir.cant.

Joutsan Kirkkokuoro 18.12.2017
Joutsan urkulehterin ovi