Joutsan Kirkkokuoro

Joutsan Kirkkokuoro on perustettu vuonna 1924 ja Joutsan Kirkkokuoro ry rekisteröityi Suomen Kirkkomusiikkiliittoon 19.4.1958.
Kuoro on mukana jumalanpalveluksissa keskimäärin kerran kuukaudessa sekä juhlapyhinä. Kesäkuukausina pidämme toiminnassamme taukoa. Harjoittelemme maanantai-iltaisin klo 18.00 Joutsan kirkon urkulehterillä, seuraa harjoitusaikoja tapahtumakalenterista sekä paikallislehden kirkollisista ilmoituksista.

Tervetuloa laulamaan ja kulkemaan kanssamme kirkkovuotta kirkkomusiikin avulla. Tervetuloa uudet laulajat mukavan rentoon kuoroon, kaikissa äänissä on tilaa.

Lisätietoja kuorosta kuoronjohtajalta Aki Rämöltä tai Joutsan Kirkkokuoro ry:n puheenjohtajalta Tuulikki Pullilta.

Tiedotteita:

Joutsan Kirkkokuoro ry:n kevään toiminta on päättynyt.

***

Kuoromme syyskausi alkaa kuoron johtokunnan kokouksella maanantaina 09.09.2019 klo 18:00 seurakuntakodin juhlasalissa.

Yhdessä aloitamme kuorotoimintamme syyskauden maanantaina 16.09.2019 klo 18.00 seurakuntakodin juhlasalissa.

Sydämellinen kiitos kaikille kuorolaisille aktiivisesta ja vastuullisesta osallistumisesta kuoromme toimintaan.

Aki Rämö                                                                           kanttori, DU

Joutsan Kirkkokuoro 18.12.2017
Joutsan urkulehterin ovi