Leivonmäen kirkkokuoro

Leivonmäen kirkkokuoro on palveleva yhteisö, joka välittää Jumalan sanaa ja iloitsee laulamisesta.

Kuoromme soi neliäänisenä harmonisesti ja oman kirkkomme akustiikka on ihanteellinen monenlaisten musiikkityylien esittämiseen. Messu- ja sanajumalanpalvelusten musiikin esittäminen kirkkovuoden merkittävimpinä pyhinä on vakiintunut ohjelmistoomme. Perinteisten kuoroteosten rinnalle on aina löytynyt uutta ja tuoretta esitettävää.

Kuoromme on kehittynyt valtavasti nykyisen johtajamme Natalia Ikosen ohjauksessa. Olemme oppineet laulamaan myös sanoja ja ajatuksia nuottien takana. Psalmien ja Taizé- laulujen tulkitseminen on haastavaa, mutta antoisaa aivotyötä rutiinilaulamisen sijaan.

Harjoituksissa huolehdimme kehon ja mielen hyvinvoinnista. Me jumppaamme, nauramme, laulamme, rukoilemme ja pyydämme hyvän Jumalamme siunausta toinen toisillemme - sinullekin. Olet tervetullut joukkoomme!

Kuoron harjoitukset pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18 Leivonmäen seurakuntatalolla. Seuraa tapahtumakalenterista harjoitusaikoja.

Leivonmäen kirkkokuoro ry (perustettu 1935) juhli 80-vuotista taivaltaan vuonna 2015.

Leivonmäen Kirkkokuoro
Leivonmäen Kirkkokuoro (kuvasta puuttuu muutama kuorolainen)