Uutisia

» 10.–11.8. Merimieskirkon kesäjuhla, Kajaani
» 22.–25.8. Hengelliset syventymispäivät, Kauniainen

25.–26.5. Medialähetyspäivät, Vantaa

Valtakunnalliset Medialähetyspäivät Vantaan Korsossa teemalla Näkemisen arvoinen. Päivillä on runsaasti raamatunopetusta ja kuullaan tuoreita terveisiä Aasiassa tehtävästä medialähetystyöstä, erityisesti Mongoliasta ja Kambodžasta. Sunnuntaina Korson kirkon edustalla pidettävässä tanssimessussa saarnaa Helsingin piispa Teemu Laajasalo.

Ohjelma

Järjestäjät: Sansa (Medialähetys Sanansaattajat)Vantaan evankelis-luterilaiset seurakunnat, Korson seurakunta

7.–9.6. Evankeliset kesäjuhlat, Tampere

Elämän aarteita on Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry:n kesäjuhlien motto. Runsas ohjelma tarjoaa sananjulistusta, raamattutunteja, musiikkia, sekä mahdollisuuksia hiljentymiseen ja mietiskelyyn. Lauantai-iltana tuomasmessu Aleksanterin kirkossa, saarnaajana piispa emeritus Eero Huovinen. Sunnuntain juhlamessussa Kalevan kirkossa saarnaa Tampereen piispa Matti Repo.

Järjestäjä: ELY ry ja Tampereen tuomiokirkkoseurakunta

14.–16.6. Lähetyksen kesäpäivät, Hyvinkää

Kesäpäivien teemana on Hyvin tehty. Päivien aikana voit mm. tavata lähetystyöntekijöitä eri puolelta maailmaa, kuunnella raamattutunteja ja osallistua messuihin.

Järjestäjät: Lähetysyhdistys Kylväjä ja Hyvinkään seurakunta

14.–16.6. Sanan Suvipäivät, Vivamo

Lohjan Vivamon kaunis niitty kutsuu Sanan Suvipäivävieraita teemalla Käsissäsi. Perjantai-iltana Vivamo rukoilee -ilta, jossa voi rukoilla monella eri tavalla. Lauantaina Raamattuteltassa opetetaan Jeesuksen vertauksia, opettamassa mm. piispa Kaisamari Hintikka.

Järjestäjä: Kansan Raamattuseura

28.6.–30.6. Evankeliumijuhla, Pori

Sleyn valtakunnallista Evankeliumijuhlaa vietetään teemalla Valo voittaa. Juhlakentän ohjelma koostuu pääosin seurapuheista, raamattuopetuksista, Siionin kanteleen (evankelisen liikkeen laulukirja) yhteislauluista ja musiikkiesityksistä. Lisäksi ohjelmassa on konsertteja ja messuja.

Ohjelma

Järjestäjät: Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley)Porin ev.lut. seurakunnat

28.6.–1.7. Suviseurat, Muhos

Suviseurat on vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen jokavuotinen kesäjuhla. Tänä vuonna teema on Herra siunatkoon sinua.

Järjestäjä: Vastuurauhanyhdistyksenä Oulun rauhanyhdistys

5.–7.7. Kansanlähetyspäivät, Ryttylä

Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kesäjuhlan teemana on Raamattu rakkaaksi. Ohjelmassa on tänä vuonna runsaasti raamattuopetusta. Sen lisäksi mm. kuullaan terveisiä lähetyskentiltä.

Järjestäjä: Kansanlähetys

5.–7.7. Herättäjäjuhlat, Nivala

Herättäjäjuhlat on körttiläisyyden suurin vuosittainen tapahtuma. Teemana on tänä vuonna Armossa avarassa. Luvassa mm. veisuuta ja seuroja.

Järjestäjät: Herättäjä-Yhdistys, Nivalan seurakunta, Nivalan kaupunki

12.–14.7. Rauhan Sanan Suvijuhlat, Ähtävä

Lähetysyhdistys Rauhan Sanan Suvijuhlat.

Järjestäjä: Lähetysyhdistys Rauhan Sana ry.

19.–21.7. Rukoilevaisten kesäseurat, Eurajoki

Rukoilevaisten kesäseurat Eurajoella teemalla "Nouse, ole kirkas!".

Ohjelma

Järjestäjät: Länsi-Suomen Rukoilevaisten Yhdistys ry (LSRY) ja Eurajoen seurakunta

26.–28.7. Kirkastusjuhlat, Heinävesi

Kansan Raamattuseuran Kirkastusjuhlat. Ohjelmassa raamattutunteja, keskusteluja, taidetta, musiikkia. Mukana mm. piispa Jari Jolkkonen.

Järjestäjä: Kansan Raamattuseura

26.–28.7. Uusheräyksen Kesäseurat, Kangasala

Uusheräyksen Kesäseurat teemalla Korkeimman suojassa. Piispa Matti Repo tervehtii seuravieraita sunnuntain Lähetysjuhlassa. Lisäksi ohjelmassa on mm. Pekka Simojoen isännöimä Majatalo-ilta, Kesäilta Kangasalla -seurat sekä raamattutunteja ja perinteisiä seuroja.

Järjestäjä: Uusheräyksen keskusliitto ry

2.–4.8. KesäSpirit, Lempäälä

Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa. Ohjelmassa on mm. syventävää opetusta hengellisestä kasvusta ja yhteisön rakentamisesta.

Järjestäjä: Hengen uudistus kirkossamme ry

10.–11.8. Merimieskirkon kesäjuhla, Kajaani

Merimieskirkon kesäjuhla järjestetään tänä vuonna Kajaanissa. Juhlajumalanpalveluksessa saarnaa piispa Jari Jolkkonen.

Järjestäjät: Suomen merimieskirkko ry ja Kajaanin seurakunta

22.–25.8. Hengelliset syventymispäivät, Kauniainen

Suomen Raamattuopiston vuotuinen pääjuhla, Hengelliset syventymispäivät, pidetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 22.-25.8. Päivien teema on Raamattu keskelle elämää. Ohjelmassa mm. raamattuopetusta, seminaareja ja musiikkia.

Järjestäjä: Suomen Raamattuopisto