Leireilemään!

Seurakunta järjestää 7-14 –vuotiaille leirejä kesällä ja talvella Pekkasten leirikeskuksessa.

Leirien ohjelma koostuu yhteisistä leikkihetkistä niin ulkona kuin sisällä, maittavista ruokailuista, kesällä uimisesta, lumisena talvena mäenlaskusta, kädentaitoja unohtamatta. Yhteisen touhun rinnalle jää omaa aikaa kavereiden kanssa juttelulle, leikille ja pelailulle. Ennen nukkumaan menoa hiljennymme yhdessä iltahartauteen ja iltarukoukseen.

Leirille otetaan enintään 25 leiriläistä ja jotta leiri toteutuu täytyy siellä olla vähintään 12.

KESÄ 2020

Leiri 10-14 -vuotiaille (syntyneet 2006-2010)
Pekkasten leirikeskuksessa 5.-6.8.2020
Leirimaksu 30€ maksetaan käteisellä leirille saavuttaessa.

Leirikirjettä ja osallistumislomaketta ei lähetä postitse, vaan ne on luettavissa/tulostettavissa tästä;
Leirikirje ja Osallistumislomake
Jos ette voi tulostaa osallistumislomaketta, voi tiedot kirjoittaa erilliselle paperille ja tuoda paperin tullessaan leirille.

Leirin järjestää Joutsan seurakunta, Joutsan kunta ja Toivakka-Joutsa 4H.

Leirille ilmoittaudutaan tällä lomakkeella.

Leirillä vierailee mahdollisesti koiria. Jos lapsesi on allerginen koirille niin kirjaa se ilmoittautumislomakkeeseen. Pidämme huolen, että hän ei joudu koirien lähelle. Koirat eivät tule sisätiloihin.

Koronapandemian takia tälle kesän 2020 leirille otetaan vain maksimissaan 20 lasta, jotta saadaan väljyyttä esim. majoittaumiseen. Muutoin leirillä elämämme leiriolosuhteissa, joten turvavälejä emme pysty noudattamaan. Seuraamme koko ajan viruksen tilanteen kehittymistä, ja sen tuomia rajoituksia. Jos tilanne puhkeaa kesän aikana, joudumme valitettavasti perumaan leirin pidon. Ilmoittauneille ilmoitan siitä välittömästi ja muutoin kerromme tilanteesta tällä sivulla.

Leirille otetaan ensisijaisesti oman paikkakunnan; Joutsan ja Luhangan lapsia. Jos tilaa jää, niin sitten otamme ulkopaikkakuntalaisia mukaan leirille.

Seurakunta järjestää kesätoimintaa alle 10-vuotiaille kesäkuun alussa:

Kesätoimintaa järjestetään ma 8.6., ti 9.6. ja to 11.6.

4-6 vuotiaiden ryhmä aamupäivin klo 9.30-11 (max 8 lasta)

7-9 vuotiaiden ryhmä iltapäivisin klo 13-14.30 (max 10 lasta)

Toiminta järjestetään Joutsan seurakuntakodin pihalla, rankkasateen sattuessa kerhon tiloissa.

Ohjelmassa yhteisiä pihapelejä ja leikkejä.

Ohjaajana lastenohjaaja Satu

Toimintaan tullessa on hyvä olla mukana oma vesipullo ja sään mukainen varustus.

Lapsen tulee olla terve ja oireeton.

Toiminnan tilanne elää korona tilanteen mukana ja voidaan näin ollen myös perua, jos suositukset muuttuvat.

Lapsen voi ilmoittaa yhdelle kerralle tai halutessaan kaikkiin.

Ilmoittauduthan 8.-11.6. järjestettävään toimintaan 5.6. mennessä.

Ilmoittautumiset Lastenohjaaja Satulle puh.

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%