Leireilemään!

Seurakunta järjestää 7-14 –vuotiaille leirejä kesällä ja talvella Pekkasten leirikeskuksessa.

Leirien ohjelma koostuu yhteisistä leikkihetkistä niin ulkona kuin sisällä, maittavista ruokailuista, kesällä uimisesta, lumisena talvena mäenlaskusta, kädentaitoja unohtamatta. Yhteisen touhun rinnalle jää omaa aikaa kavereiden kanssa juttelulle, leikille ja pelailulle. Ennen nukkumaan menoa hiljennymme yhdessä iltahartauteen ja iltarukoukseen.

Leirille otetaan enintään 25 leiriläistä ja jotta leiri toteutuu täytyy siellä olla vähintään 12.

KESÄLEIRIT 2019

Leirit järjestetään yhteistyössä Joutsan kunnan ja Toivakan-Joutsan 4H yhdistyksen kanssa.

8-10 -vuotiaiden leiri 13.-14.6.2019
- leirimaksu 30€
- lapsille, jotka ovat syntyneet vuosina 2009-2011
Vapaana 5 paikkaa (tilanne 30.5. klo 17:00)

11-14 -vuotiaiden leiri 17.-19.6.2019
- leirimaksu 40€, sisaralennus 5€.
- lapsille, jotka ovat syntyneet vuosina 2005-2008
LEIRI TÄYNNÄ!  (tilanne 30.5. klo 17:00).
Ilmoittaudu silti, koska saattaahan joku perua leirille tulonsa!

• Leirimaksu maksetaan käteisellä leirille saavuttaessa.
  • Ilmoittautuminen näiden nettisivujen kautta aukeaa MA 13.5. klo 9.00. Linkki ilmoittautumis sivulle.
    JOS netti-ilmoittautuminen ei mahdollista, ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon p. 040 774 0044 (ma-to klo 9-12) ilmoittautumisen alettua.
  • Leirille otetaan ensisijaisesti oman paikkakunnan (Joutsa-Luhanka) lapsia ja jos tilaa jää, niin sitten ulkopaikkakuntalaiset pääsevät mukaan!
    Ti 28.5. alkaen mukaan otetaan myös ulkopaikkakuntalaisia.
  • Leireilä on luvassa mm.leikkejä, pelejä, uintia, rantasaunassa saunomista, maittavia ruokailuja, kädentaitoja, vapaata oleskelua, kavereiden kassa olemista, uusiin kavereihin tutustumista, isosten kanssa pelaamista, yhteisen jumiksen toteuttaminen leirin lopuksi.
  • Leirille voit ottaa mukaan A4 -kokoisen kuvan lempieläimestäsi, -sarjakuvahahmosta, -pelihahmosta, -satuhahmosta tai vaikka piirtää itse kyseisen kuvan. Saatat tarvita sitä leirillä…

Leirikirjettä ja osallistumislomaketta ei lähetä erikseen vaan ne löytyvät tästä alta:

Turvallisuuslomake tulee tulostaa ja täyttää sekä huoltajan allekirjoittaa tai kirjata kysytyt asiat erilliselle paperille. Turvallisuuslomake tuodaan mukana leirille. Lomakkeet tuhotaan leirin jälkeen.

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nina Siitarin opintovapaa ajan (31.10.2019 saakka) 20% diakonin sijaisena, pitäen piiritoimintaa Luhanka/Leivonmäki.