Leivonmäen kirkko

Leivonmäentie 13, 41770 Leivonmäki

Leivonmäen kirkko

Leivonmäen kirkko, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, valmistui vuonna 1960 vuonna 1958 palaneen kirkon paikalle. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Erkko Virkkunen.

Kirkossa pidetään jumalanpalveluksia ja muita seurakunnan tilaisuuksia sekä perhejuhlia mm. hautajaiset, ristiäiset, häät.
Jumalanpalvelukset Leivonmäellä klo 13 pääsääntöisesti kuukauden 2. ja 4. sunnuntai.

Kirkossa on istumapaikkoja noin 300. Kirkossa on Kangasalan urkutehtaan valmistamat 12-äänikertaiset urut. Kirkossa on myös piano.

Kirkon ja sen vieressä olevan hautausmaan lähellä on parkkipaikka. Leivonmäen seurakuntatalo sijaitsee kirkon välittömässä läheisyydessä.

Kirkon varaukset kirkkoherranviraston kautta.

Leivonmäentie 13, 41770 Leivonmäki

Pyhäinpäivän iltakirkko

Muistamme viime pyhäinpäivästä tähän pyhäinpäivään kuolleita ja sytytämme kynttilät heille. Myös niille seurakuntamme jäsenille, jotka on haudattu muualle.