Menkää kaikkeen maailmaan!

Lähetyksen tärkein tehtävä on viestin vieminen Jumalan rakkaudesta ja Vapahtajasta, joka kutsuu yhteyteensä erotuksetta kaikkia. Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen on osa tätä viestiä, mikä näkyi myös Jeesuksen toiminnassa.

”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa”. Matt. 28:18-20.

Joutsan seurakunnassa lähetyksen työryhmä ja lähetyspiirit suunnittelevat ja toteuttavat monia lähetystyön tapahtumia ja tempauksia, kuten joulunajan myyjäiset, Kauneimmat joululaulut-tilaisuudet sekä markkinakoju Jousan markkinoilla elokuussa.

Lähetyspiirejä toimii kolme: Ruhalahden ja Angesselän-Sairasten lähetyspiirit Joutsassa muutaman kerran toimintakaudella sekä Kirkonkylän lähetyspiiri Leivonmäellä joka toinen tiistai.

Seurakunta tukee nimikkolähettejä, lue lisää heistä täältä.

OLET MUKANA KUN...

  • laulat Kauneimpia Joululauluja adventin aikaan ja teet ostoksia myyjäisissä
  • tulet syömään lähetyslounaalle tai talkooväeksi sinne
  • sytytät kirkon lähetyskynttelikköön kynttilän ja rukoilet nimikkolähettiemme puolesta
  • käyt läpi vanhat postikorttipinosi ja tuot ne lähetyssihteeri Sinikka Hytöselle tai kappalainen Annukka Nutolle huutokaupattavaksi lähetyksen hyväksi

 

 

 

 

Sipareiden lähetystyöhön siunaaminen Leivonmäen kirkossa.
Lähetyskoju Jousan markkinoilla

Ota yhteyttä

Kappalainen
Leivonmäen kappeliseurakunta

Leivonmäen kappeliseurakunnan pappi. Päivystys Leivonmäen srk-toimistossa, käyntiosoite Kuusirinne 2, Leivonmäki