Rippikoulu 2021 - 2022

TOUKOKUU
- Talviriparilaisten teemailta 2.  Helatorstaina 26.5.2022 Joutsan seurakuntakodilla klo 14.45-18.45. Teemailta alkaa konfirmaatioharjoituksilla kirkossa!

KESÄKUU
- Kesäriparin leirijakso ma 6.6. - su 12.6.2022 Joutsan seurakunnan leirikeskus Pekkasessa. Päiväriparilaiset osallistuvat kesäriparin leirijakson päiviin. Heille annetaan vielä tarkempi päiväkohtainen aikataulu leiriviikkoa varten.
- Päivä- ja Kesäriparilaisten konfirmaatio su 19.6.2022 klo 10 Joutsan kirkossa. Kesto n. 1½h.
- Talviriparilaisten konfirmaatio su 19.6.2022 klo 13.00 Joutsan kirkossa. Kesto n. 1½h.
   (Talviriparilaiset saivat äänestää kahdesta vaihtoehdosta ja enemmistö valitsi tämän päivän ja ajan konfirmaatiopäiväksi)

* Seurakunta ei järjestä kyydityksiä rippikoulutilanteisiin vaan kukin huolehtii niistä itse.
  Pekkasten leirikeskus (Pekkasentie 118, Joutsa)
  Joutsan seurakuntakoti (Jousitie 42A)
  Joutsan kirkko (Jousitie 42B)

Seurakunnalla on oikeus tehdä muutoksia rippikouluohjelmaan.
Seuraamme ja noudatamme valtakunnallisia sekä kunnan asettamia kokoontumisrajoituksia sekä suosituksia mm. maskien käytöstä ja muista hygieniaohjeista. Mikäli rajoitukset vaikuttavat rippikouluohjelmaan ilmoitamme muutoksista suoraan nuorille sekä päivitämme tietoa tälle sivulle.

Kuvassa nuoria paistamassa makkaraa nuotiolla. Osa nuorista istuu penkillä paistajien takana.
Makkaranpaistoa rannalla

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%