Rippikoulu 2020 - 2021

Ohjelma päivitetty 26.2.2021 klo 12.40.

TOIMINTATEHTÄVÄ
Nuorisotyönohjaaja on yhteydessä niihin nuoriin, joilta toimintatehtävä on suorittamatta, heti kun selviää mitä toimintatehtäviä olisi tarjolla. (Korona rajoittaa toimintaa).

Jumalanpalveluksen suunnittelu ja toteuttaminen pienryhmissä, peruuntuu kokonaan.

MUSIIKKITILAISUUS
Osallistu yhteen seurakunnan järjestämään musiikkitilaisuuteen toukokuun alkuun mennessä.
Nuorisotyönohjaaja laittaa nuorille viestiä tällaisista tärpeistä. Myös jos tulee jotain netinkautta seurattavia tilaisuuksia.

MAALISKUUSSA ei järjestetä rippikoulukokoontumisia!
***Ryhmäkohtaiset teemaillat siirtyvät maaliskuusta eteenpäin keväälle.
     Ilmoitamme heti kun tiedämme tarkemmin aikataulua.***

HUHTIKUU

Pääsiäisajan jumalanpalveluksessa käyminen; palmusunnuntai-2.pääsiäispäivä aikavälillä. Jos koronasta aiheutuvat rajoitukset estävät fyysisen paikalle menon - tehdään tämä netin välityksellä.

Mahdollisesti ryhmäkohtaiset teemaillat arki-iltana Joutsan seurakuntakodilla ja kirkossa klo 17.30-19.30.
-ilmoitamme aikataulusta heti kun tiedämme enemmän (Aikataulu selviää kun tiedetään miten rajoitukset jatkuvat 29.3. jälkeen)

Riparipyhä kaikille rippikoululaisille 25.4.2021 klo 10-14.30 Joutsan kirkko/seurakuntakoti. Ruokailu päivässä.

TOUKOKUU

Kesä- ja päiväriparin Leiripäivä la 22.5.2021 Pekkasten leirikeskuksessa klo 12-20. Huoltajat mukaan loppuillasta.

KESÄKUU

Kesä- ja päivärippikoulu leiri 8.-14.6.2021 Joutsan seurakunnan leirikeskus Pekkasessa.

Heinärippikoulun leiripäivä la 19.6.2021 Pekkasten leirikeskuksessa klo 12-20. Huoltajat mukaan loppuillasta.

Kesä-  ja päivärippikoulun konfirmaatio su 20.6.2021 klo 10 Joutsan kirkossa. Kesto n. 1½h.

HEINÄKUU

Heinärippikoulun leirijakso 22.-28.7.2021 Joutsan seurakunnan leirikeskus Pekkasessa.

Heinärippikoulun konfirmaatio su 1.8.2021 klo 12 Luhangan kesäkirkossa. Kesto n. 1½h.

Seurakunnalla on oikeus tehdä muutoksia rippikouluohjelmaan.

Koronaviruksesta johtuvat kokoontumisrajoitukset voivat aiheuttaa myös muutoksia rippikouluohjelmamme sisältöön. Seuraamme tilannetta koko ajan ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista suoraan nuorille sekä päivitämme tietoa tälle sivulle.

Talviriparin iloa!

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%