Rippikoulu 2018-2019!

Tältä sivulta löydät rippikouluusi liittyviä tapaamisia yms.

Talviriparin iloa!

RIPARI AIKATAULU 2019

• TOUKOKUU

• Kaikkien riparipyhä sunnuntaina 5.5.2019 klo 10-14.30 Joutsan kirkko/seurakuntakoti.

• Kesä- ja päiväriparin leiripäivä lauantaina 18.5.2019 Pekkasten leirikeskuksessa klo 12-19. Leiripäivän illassa myös huoltajat mukana klo 17.30 alkaen.

KESÄKUU

• Talviriparin konfirmaatio harjoitukset Joutsan kirkossa ma 3.6.2019 klo 13. Kesto n. 1-1½h.

• Kesä- ja päiväriparin leirijakso 4.-10.6.2019 Joutsan seurakunnan leirikeskuksessa Pekkasissa.

• Talviriparin konfirmaatio su 9.6.2019 klo 10 Joutsan kirkossa. Kesto n. 1½h.

• Kesä- ja päiväriparin konfirmaatio su 16.6.2019 klo 10 Joutsan kirkossa. Kesto n. 1½h.

KÄYNTI KAPPELIN ALUEEN JUMALANPALVELUKSESSA (huhtikuun loppuun mennessä)

• Oma valintainen ajankohta tälle käynnille.

• Huomioi, että kappeleissa ei ole joka sunnuntai jumalanpalveluksia vaan noin joka toinen sunnuntai. Niissä jumalanpalvelukset alkavat klo 13.00.

Seurakunnan nettisivuilta löydät ajankohtaiset ajat.

• Luhangan kappelin alueella asuvat käyvät Leivonmäen kappelin kirkossa.

• Leivonmäen kappelin alueella asuvat käyvät Luhangan kappelin kirkossa.

• Joutsalaiset voi valita kumman kappelin kirkkoon menevät.

• Ota selfie jumalanpalveluksen jälkeen (yksin tai muiden riparilaisten kanssa). Kuvasta pitää näkyä naamasi lisäksi kirkon virsitaulu. Lähetä kuva Annikalle.

Jos ei kyytiä, kysy kaverilta, jos menisitte samana pyhänä!

• Jos ylitsepääsemätön ongelma, käy ”oman alueen” jumalanpalveluksessa.

MUSIIKKITILAISUUTEEN OSALLISTUMINEN (huhtikuun loppuun mennessä)

Kaikki: Seurakunnan järjestämään musiikkitilaisuuteen osallistuminen esim. kirkkokonsertti. Huom! Kaikki kirkossa tapahtuvat konsertit eivät ole seurakunnan järjestämiä.
→Ota selfie tilaisuudesta (yksin tai muiden riparilaisten kanssa). Kuvasta pitää saada selville missä tilaisuudessa olet. Lähetä kuva Annikalle. Näin ”kuittaat” käyntisi musiikkitilaisuudessa.

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nina Siitarin opintovapaa ajan (31.10.2019 saakka) 20% diakonin sijaisena, pitäen piiritoimintaa Luhanka/Leivonmäki.