Makkaranpaisto nuotiolla

Nuoret

Nuorille järjestetään isoskoulutusta, leirejä, tapahtumia.

Seurakunta näkyy myös koulussa. Käymme pitämässä päivänavauksia yhtenäiskoululla pari kertaa lukukaudessa sekä satunnaisesti teemme joitain yhteisiä juttuja koulun kanssa.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa Joutsan yhtenäiskoululla syksyllä 2020.
​​​​​​​Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan niiden varmistuttua. Ainakin keskiviikkona 7.10.2020 käynti tulossa.  ​
Hänen kanssaan voit jutella ja tarvittaessa etsitään koululta tyhjä tila luottamuksellista keskustelua varten.

Vastuunkantajaksi?

Nuoria tarvitaan seurakunnassa myös erilaisissa vastuutehtävissä kuten kerhonohjaajina, isosina leireillä sekä avustajana seurakunnan tapahtumien järjestämisessä. Jos olet kiinnostunut näistä tehtävistä ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan. Lisätietoa seurakunnan erilaisista vapaaehtoistehtävistä.

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%