Isoskoulutus ja isostoiminta

Isoskoulutukseen voit lähteä mukaan rippikoulun jälkeen.

Koulun aloitettua elokuussa näille sivuille aukeaa ilmoittautumislomake isoskoulutukseen.

Isoskoulutus on avoin muuallakin kuin Joutsan seurakunnassa rippikoulun käyneille nuorille ja sen voi käydä myöhemminkin kuin samana vuonna kun on rippikoulun käynyt.

Isoskoulutuksen voit käydä vaikket olisi käynyt rippikoulua (mutta aikaisintaan 15-vuotiaana). Tällöin seurakunta ei voi valita sinua isoseksi rippileirille vaan lasten ja kouluikäisten leireille isoseksi.

Isostoiminnassa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa, hiljentymistä, uuden oppimista ja jo opitun syventämistä.

Koulutuksen käytyäsi voit hakea seurakunnan lastenleireille sekä ripareille isoseksi. Voit myös hakea toisiinkiin seurakuntiin isoseksi.

Isoskoulutustodistuksella saat Joutsan lukiosta hyväksi luettua TO3-kurssin.

Koulutus koostuu parista viikonloppukoulutuksesta ja koulun jälkeen tapahtuvista koulutusiltapäivistä. Näiden lisäksi isoskoulutuslaiset toimivat isosena 1-6 luokkalaisille järjestetyillä talvileireillä sekä rippikoululaisten tapaamisissa/opetuspäivissä.

Koulutusiltapäivät ja muut ajankohdat yritämme sovitella ryhmän kanssa yhdessä.

Isoskoulutuksesta peritään pieni välipala maksu 1-2€/kerta ja viikonloppukoulutuksista ruokailumaksu 10-20€. Muutoin koulutus on maksuton.

Seuraava isoskoulutus ryhmä aloittaa syyskuussa 2019. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumiskaavake tästä.(Aukeaa elokuussa)

Isosten sketsi riparilla
Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nina Siitarin opintovapaa ajan (31.10.2019 saakka) 20% diakonin sijaisena, pitäen piiritoimintaa Luhanka/Leivonmäki.