Isoskoulutus ja isostoiminta

Isoskoulutukseen voit lähteä mukaan rippikoulun jälkeen.

Koulun aloitettua elokuussa näille sivuille aukeaa ilmoittautumislomake isoskoulutukseen.

Isoskoulutus on avoin muuallakin kuin Joutsan seurakunnassa rippikoulun käyneille nuorille ja sen voi käydä myöhemminkin kuin samana vuonna kun on rippikoulun käynyt.

Isoskoulutuksen voit käydä vaikket olisi käynyt rippikoulua (mutta aikaisintaan 15-vuotiaana). Tällöin seurakunta ei valitse sinua isoseksi rippileirille vaan lasten ja kouluikäisten leireille isoseksi.

Isostoiminnassa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa, hiljentymistä, uuden oppimista ja jo opitun syventämistä.

Koulutuksen käytyäsi voit hakea seurakunnan lastenleireille sekä ripareille isoseksi. Voit myös hakea toisiinkiin seurakuntiin isoseksi.

Isoskoulutustodistuksella saat Joutsan lukiosta hyväksi luettua TO3-kurssin.

Koulutus koostuu yhdestä-kahdesta viikonloppukoulutuksesta ja koulun jälkeen tapahtuvista koulutusiltapäivistä. Isoskoulutuksen aikana pyritään osallistumaan monimuotoisesti seurakunnan toimintaan kuten toimimaan isosena mahdollisilla alakouluikäisten syysleirillä sekä rippikoululaisten tapaamisissa/opetuspäivissä.

Koulutusiltapäivät ja muut ajankohdat yritämme sovitella ryhmän kanssa yhdessä.

Isoskoulutuksesta peritään pieni välipala maksu 1-2€/kerta ja viikonloppukoulutuksista ruokailumaksu 10-20€. Muutoin koulutus on maksuton.

​​​​​​​Isoskoulutus on aloittanut kokoontumisensa syksyllä 2020. Jos olisit tahtonut mukaan, niin ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Annikaan p. 050 2855428.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!

Isosten sketsi riparilla

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%