Isoskoulutus ja isostoiminta

Isoskoulutukseen voit lähteä mukaan rippikoulun jälkeen.

Koulun aloitettua elokuussa näille sivuille aukeaa ilmoittautumislomake isoskoulutukseen.

Isoskoulutus on avoin muuallakin kuin Joutsan seurakunnassa rippikoulun käyneille nuorille ja sen voi käydä myöhemminkin kuin samana vuonna kun on rippikoulun käynyt.

Isoskoulutuksen voit käydä vaikket olisi käynyt rippikoulua (mutta aikaisintaan 15-vuotiaana). Tällöin seurakunta ei voi valita sinua isoseksi rippileirille vaan lasten ja kouluikäisten leireille isoseksi.

Isostoiminnassa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa, hiljentymistä, uuden oppimista ja jo opitun syventämistä.

Koulutuksen käytyäsi voit hakea seurakunnan lastenleireille sekä ripareille isoseksi. Voit myös hakea toisiinkiin seurakuntiin isoseksi.

Isoskoulutustodistuksella saat Joutsan lukiosta hyväksi luettua TO3-kurssin.

Koulutus koostuu parista viikonloppukoulutuksesta ja koulun jälkeen tapahtuvista koulutusiltapäivistä. Näiden lisäksi isoskoulutuslaiset toimivat isosena 1-6 luokkalaisille järjestetyillä talvileireillä sekä rippikoululaisten tapaamisissa/opetuspäivissä.

Koulutusiltapäivät ja muut ajankohdat yritämme sovitella ryhmän kanssa yhdessä.

Isoskoulutuksesta peritään pieni välipala maksu 1-2€/kerta ja viikonloppukoulutuksista ruokailumaksu 10-20€. Muutoin koulutus on maksuton.

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan mukaan täyttämällä ilmoittautumiskaavake tästä.

ENSIMMÄINEN ISOSKOULUTUS ON KESKIVIIKKONA 29.8.2018 JOUTSAN SEURAKUNTAKODILLA KLO 15-17.
Välipala tarjolla klo 15. Jos et pääse tähän ensimmäiseen tapaamiseen, niin mainitse siitä ilmoittautumiskaavakkeessa. Ilmoitan sinulle seuraavan koulutuskerran.

Isosten sketsi riparilla

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa