Isoskoulutus ja isostoiminta

Isoskoulutukseen voit lähteä mukaan rippikoulun jälkeen.

Isoskoulutus on avoin muuallakin kuin Joutsan seurakunnassa rippikoulun käyneille nuorille ja sen voi käydä myöhemminkin kuin samana vuonna kun on rippikoulun käynyt.

Isostoiminnassa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa, hiljentymistä, uuden oppimista ja jo opitun syventämistä.

Koulutuksen käytyäsi voit hakea lastenleireille sekä ripareille isoseksi. Voit myös hakea toisiinkiin seurakuntiin isoseksi.

Isoskoulutustodistuksella saat Joutsan lukiosta hyväksi luettua TO3-kurssin.

Koulutus koostuu koulun jälkeen tapahtuvista koulutusiltapäivistä sekä mahdollisesti yhdestä viikonloppu koulutuksesta. Isoskoulutuksen aikana pyritään osallistumaan monimuotoisesti seurakunnan toimintaan kuten toimimaan isosena rippikoululaisten tapaamisissa/opetuspäivissä sekä seurakunnan järjestämissä tapahtumissa. 

Koulutusiltapäivät ja muut ajankohdat yritämme sovitella ryhmän kanssa yhdessä.

Isoskoulutuksesta peritään pieni välipala maksu 1-2€/kerta ja viikonloppukoulutuksista ruokailumaksu 10-20€. Muutoin koulutus on maksuton.


Isoskoulutus alkaa keskiviikkona 30.8. klo 15-17 Joutsan seurakuntakodilla. 
Tule paikalle suoraan koulusta, seuriksella tarjolla välipala. Mikäli et pääse tähän ensimmäiseen kokoontumiseen paikalle, laita siitä viesti Annikalle tai kirjoita se tuohon ilmoittautumislomakkeeseen.  Ilmoittautuminen syksyllä 2023 alkavaan isoskoulutukseen tapahtuu  TÄSTÄ!Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

 

 

 

 

 

 

Isosten sketsi riparilla

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%