Kerhoja alakouluikäisille!

Kerhotoiminta on maksutonta ja kaikille avointa toimintaa. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään, kokkaillaan sekä hiljennytään hartauteen kerholuonteen mukaisesti.

Kerhoja ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Jos olet kiinnostunut kerhonohjaamisesta, ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan.

Olisitko kiinnostunut ohjaamaan kerhoa alakouluikäisille? 
Ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan niin ruvetaan suunnittelemaa!

 

SYKSY 2023 - KEVÄT 2024 
Seurakunta on mukana koulun harrastamisen mallin kerhoissa järjestämällä KEPPARIKERHON 1-7 -luokkalaisille maanantaisin klo 15.15-16.15 Joutsan yhtenäiskoulun liikuntasalissa.

Kerhossa tutustutaan keppihevosharrastukseen ja tehdään asioita laidasta laitaan keppareiden kanssa; hypitään esteitä, käydään maastolenkillä ja harjoitellaan kouluratsastusta. Oma keppari mukaan. Kerhossa muutama keppari lainattavissa. Kerho on maksutonta toimintaa.

Kerhoon tulee ilmoittautua etukäteen Joutsan yhtenäiskoulun Wilman kautta harrasteharrastekoordinaattori Jonna Keihäsniemelle. Lisätietoa kerhotoiminnasta https://peda.net/jout…/yhtenaiskoulu/yleisinfo/kerhotoimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kerhon ohjaajina toimivat Kirsi Rantanen ja Eevi Oksanen.

Nuorisotyönohjaaja Annika Oksanen paikalla kerhossa vastuuohjaajana.

 

 

 

 

 

 

Tyttökerhon nyyttikestit

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%