Leireilemään!

Seurakunta järjestää 7-14 –vuotiaille leirejä kesällä ja talvella Pekkasten leirikeskuksessa.

Leirien ohjelma koostuu yhteisistä leikkihetkistä niin ulkona kuin sisällä, maittavista ruokailuista, kesällä uimisesta, lumisena talvena mäenlaskusta, kädentaitoja unohtamatta. Yhteisen touhun rinnalle jää omaa aikaa kavereiden kanssa juttelulle, leikille ja pelailulle. Ennen nukkumaan menoa hiljennymme yhdessä iltahartauteen ja iltarukoukseen.

Leirille otetaan enintään 25 leiriläistä ja jotta leiri toteutuu täytyy siellä olla vähintään 12.

SYYSLEIRI 2019

YÖKYLÄ SEURIKSELLA 1-6 luokkalaisille Joutsan seurakuntakodilla 16.-17.11.2019.

Leirikirje ja osallistumis- ja turvallisuuslomake. Voit lukea ja/tai tulostaa kyseiset laput klikkaamalla sanaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella.

Kesälle 2020 suunnitteilla on leirit
yhteistyössä Joutsan kunnan ja Toivakan-Joutsan 4H kanssa seuraavanlaisesti:
8-10 vuotiaiden leiri 11.-12.6.2020
11-14 vuotiaiden leiri 15.-17.6.2020
Kesän leireille ilmoittautuminen aukeaa tälle sivulle toukokuussa 2020, jolloin myös tältä sivulta löytyy leirikirje ja muut tarvittavat tiedot.

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyöntoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa. Nuorisotyötä 80%, diakoniatyötä 20%