Tule mukaan kappeliseurakunnan toimintaan!

Leivonmäen kappeliseurakunta toimii vireästi työntekijöitten ja vapaaehtoisten voimin:

• Lähetyspiiri kaksi kertaa ja raamattupiiri kerran kuussa ryhdittävät syys- ja kevätkauden toimintaa kokoontumalla seurakuntatalolla.

• Leivonmäen Kirkkokuoro kutsuu mukaan laulajia.

• Viiden virsiä veisataan Leivonmäen seurakuntatalolla kerran kuussa.

• Päiväpiirit kokoontuvat kuukausittain:
    Havumäen päiväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Havumäen kylätalolla (Havumäentie) kello 12. Kokoontumisessa juodaan kahvia/teetä plus syödään pientä purtavaa 2 € hintaan.
    Kivisuon päiväpiiri kokoontuu kello 13 kerran kuukaudessa kodeissa Kivisuolla ja sen ympäristössä.

• Adventin aikaan kokoonnutaan Kauneineimmat Joululaulu-tilaisuuteen.

• Kevättalvella kinkerit kokoavat väkeä kirkonkylällä ja sivukylillä.

• Kesäaikaan kirkonkellot kutsuvat paitsi jumalanpalveluksiin, myös kesä- ja pyhäillan hartauksiin.

• Kolkkapohjan leirikeskus kokoaa kesäkuukausina sauna- ja nuotioiltoihin runsaasti väkeä.

Lue lisää tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tapahtumista ja ryhmistä, jotka kokoontuvat koko seurakunnan alueella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kappalainen
Leivonmäen kappeliseurakunta

Leivonmäen kappeliseurakunnan pappi. Päivystys Leivonmäen srk-toimistossa, käyntiosoite Kuusirinne 2, Leivonmäki