vk 8 / 21. - 28.2.2024

JOUTSA

Jumalanpalvelus

- Ke 21.2. klo 18 Joutsan kirkossa n. puolen tunnin Matkaeväät -iltamessu; rukousta, musiikkia, Sanaa ja ehtoollinen. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

2. paastonajan sunnuntai (Reminiscere)

- Messu su 25.2. klo 10. Vt. kirkkoherra Olavi Saurio pitää messussa lähtösaarnan, kanttorina Jouni Vaaja. Messun jälkeen Olavin lähtökahvit Joutsan kirkossa.

Diakonia

- Elintarvikejako vaikeassa taloudellisessa tilanteessa eläville to 22.2. klo 15-16 Itä-Päijänteen Vapaaseurakunnan tiloissa (Yhdystie1). Tilaisuuden alussa 15 min hartaushetki. Huomioithan, että vuoden 2024 alusta elintarvikkeita jaetaan joka kuukausi kahdessa vuorossa: Helmikuun toinen jakopäivä 22.2. on tarkoitettu ensisijaisesti tilapäisen suojelun- ja turvapaikan hakijoille. Lämpimästi tervetuloa!

- Syödään Yhdessä -ruokailu to 22.2. klo 16-17 Joutsan seurakuntakodilla. Ruokamaksu 2€/aikuinen, lapset syövät ilmaiseksi. Tarjolla hernekeittoa ja pannukakkua, joiden valmistuksesta vastaavat seurakunnan vapaaehtoiset.

LEIVONMÄKI

Jumalanpalvelus

2. paastonajan sunnuntai (Reminiscere)

- Messu su 25.2. klo 13. Liturgia ja saarna Olavi Saurio, kanttorina Jouni Vaaja, mukana myös kirkkokuoro. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Yhteisvastuukeräyksen vuoden 2024 teemana on nuorten elämänhallinnan ja mahdollisuuksien edistäminen

Diakonia

- Aamupuuro ti 27.2. Tervetuloa aamupuurolle Leivonmäen seurakuntatalolle tiistaisin klo 8.30-9.30. Tilaisuus on kaikille avoin. Vapaaehtoinen maksu.

Lähetys

- Lähetyspiiri ti 27.2. klo 18 seurakuntatalolla. Lähetyspiirissä kuullaan seurakuntamme lähettien kuulumisia. Illan aikana on pieni hartaus, ja kahvitarjoilu Kansanlähetyksen hyväksi. Lähetyspiiri on avoin kaikille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Musiikki

- Leivonmäen kirkkokuoron harjoitus to 22.2. klo 16 seurakuntatalolla.

LUHANKA

3. paastonajan sunnuntai (Oculi)

- Messu su 3.3. klo 13. Liturgia ja saarna Hanna Laakso, kanttorina Jouni Vaaja.

YHTEISET

- Kaikkien rippikoululaisten yhteinen teema-ilta ke 21.2. klo 15 Joutsan seurakuntakodilla. Ilta päättyy kirkossa klo 18 alkavan Matkaeväät -iltamessun jälkeen. Messu on avoinna kaikille!

- Olemme mukana su 25.2. LUMIKITA -tapahtumassa klo 10-13 kineettisen taiteen talon pihapiirissä (Tokerontie 11, Joutsa / Huttulan takana). Myymme arpoja (2€/kpl) Yhteisvastuun hyväksi. Käteis- tai MobilePay maksu. Tapahtumassa luvassa mm. mäenlaskua, moottorikelkka-rekiajelua, napakelkka, lumi- ja jääveistoksia.

- Nuorten huoltajille suunnattu verkkovanhempainilta ke 28.2. klo 18-19.15 teemalla: "Mitä ihmettä minä teen tämän nuoren kanssa?". Teams-linkin löydät nettisivuiltamme kyseisen tapahtuman kohdalta sekä Rippikoulu -osiosta. Lue lisää Rippikoulu -osiosta muistakin tulevista verkkovanhempainilloista, jotka toteuttaa Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hanke.

- Yhteiskristillinen naistenilta ke 28.2. klo 18 Joutsan helluntaiseurakunnassa (Jousitie 36). Lämpimästi tervetuloa mukaan!

vk 9 / 28.2. - 6.3.2024

JOUTSA

3. paastonajan sunnuntai (Oculi)

- Messu su 3.3. klo 10. Liturgia ja saarna Hanna Laakso, kanttorina Jouni Vaaja.

Diakonia

- Kaikille avoin käsityökerho ke 6.3. klo 10-12 Joutsan seurakuntakodilla. Kerho kokoontuu joka toinen keskiviikko parillisella viikolla. Paikanpäältä saat tarvikkeet. Kerhossa neulottuja asusteita jaetaan diakoniatyön kautta tarvitseville. Lämpimästi tervetuloa yksin tai kaverin kanssa!

- Elintarvikejako vaikeassa taloudellisessa tilanteessa eläville to 7.3. klo 15-16 Itä-Päijänteen Vapaaseurakunnan tiloissa (Yhdystie1). Tilaisuuden alussa 15 min hartaushetki. Lämpimästi tervetuloa!

Musiikki

- Paastonajan virsi-ilta ma 4.3. klo 18 seurakuntakodilla, Vaaja.

Lapset ja nuoret

- Lasten ja nuorten musaryhmä kouluikäisille ke 6.3. klo 15 seurakuntakodilla.

- Nuortenilta yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille to 7.3. klo 18-19.30 Joutsan seurakuntakodilla. Tule mukaan!

LEIVONMÄKI

Jumalanpalvelus

4. paastonajan sunnuntai (Laetare)

- Messu su 10.3. klo 13. Liturgia ja saarna Annukka Nuto, kanttorina Sakari Torkki.

Diakonia

- Kaikille avoin sukkapiiri ma 4.3. klo 10-12 Elli Lahtosella (Niinniementie 89, Leivonmäki). Piirissä neulotaan sukkia ja muita asusteita, jotka jaetaan seurakunnan diakoniatyön kautta. Paikanpäältä saat langat ja tarvittaessa myös puikot. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoon!

- Aamupuuro ti 5.3. Tervetuloa aamupuurolle Leivonmäen seurakuntatalolle tiistaisin klo 8.30-9.30. Tilaisuus on kaikille avoin. Vapaaehtoinen maksu.

- Kaikille avoin YstäväRuoka- ruokailu ke 6.3. klo 11-12 Leivonmäen seurakuntatalolla. Ruuan valmistavat vapaaehtoiset emännät hävikkielintarvikkeista.

Musiikki

- Leivonmäen kirkkokuoron harjoitus to 29.2. klo 16 seurakuntatalolla.

LUHANKA

Lapset ja nuoret

- Alakouluikäisille suunnattu maksuton toimintailta Kids action night pe 15.3. klo 18-20 Luhangan koulun liikuntasalissa (os. Tammijärventie 316), sisäänkäynti koulun takaa. Yhteisen ohjelman lisäksi erilaisia toimintapisteitä sekä pieni iltapala. Lisätietoa nettisivuiltamme.

YHTEISET

- Vielä ehdit hakea kesäleireille töihin 29.2. mennessä sekä mukaan nuorten vaikuttajaryhmään 3.3. mennessä. Lisätietoa ja hakulomakkeet nettisivuilta Nuorille -osiosta.

- Raamattupiiri ti 5.3. klo 17 seurakuntakodilla. Poikkeuksellisesti kokoushuoneessa, käynti takaoven kautta. Luetaan 2. Kor.

- Ti 5.3. klo 18 Eteläisen Keski-Suomen seurakuntia koskevaan rakennemuutosselvitykseen liittyvä kaikille seurakuntalaisille avoin kuulemistilaisuus Joutsan seurakuntakodissa.

Kirkkoherranvirasto on auki ma-ke 9-12
Sähköposti: joutsa.srk@evl.fi