Joutsan seurakunnan nimikkolähetit

Nimikkosopimuksessa lähetysjärjestön kanssa seurakunta sitoutuu tukemaan nimikkohenkilöä tai -työtä taloudellisesti ja rukouksin. Nimikkosopimukset ovat määräaikaisia ja niiden voimassaolosta huolehtivat molemmat osapuolet, lähettävä järjestö ja seurakunta.

Marko Hanslian, Suomen Lähetysseura

Marko kääntää tiiminsä kanssa Vanhaa Testamenttia senegalilaiselle heimokielelle, pulaarin kielelle. Vuonna 1999 perheensä kanssa Senegaliin mennyt Marko muutti takaisin Suomeen 2008, mutta käännöstyö jatkuu yhä, nyt Suomesta käsin.

Lähetysyhdistys Kylväjä n kautta tuemme kehitysyhteistyötä Bangladeshissa.

Bangladeshin kevät 2020

Helena ja Jukka Kallioinen, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Helena ja Jukka Kallioinen ovat aiemmin olleet Japanissa lähetystyössä jo viisi työkautta. Nyt jo eläkeläispariskuntana he ottivat vielä vastaan kutsun lähteä vajaan vuoden mittaiselle työrupeamalle HAT-Koben seurakuntaan Länsi-Japaniin, jonne tuli akuutti tarve kokeneista lähetystyöntekijöistä. Leivonmäen kirkokylän lähetyspiiri tukee erityisesti Kallioisten työtä. Heidän terveisiään voit lukea täältä:

Tammikuu 2020

Helmikuu 2020

Maaliskuu 2020

Pääsiäistervehdys2020

Ilkka ja Päivi Kastepohja, Medialähetys Sanansaattajat

Ilkka ja Päivi tekevät medialähetystyötä Singaporessa. Heidän työstään ja elämästään voit lukea tästä:

Joulukuu 2019

Helmikuu 2020