Joutsan seurakunnan nimikkolähetit

Nimikkosopimuksessa lähetysjärjestön kanssa seurakunta sitoutuu tukemaan nimikkohenkilöä tai -työtä taloudellisesti ja rukouksin. Nimikkosopimukset ovat määräaikaisia ja niiden voimassaolosta huolehtivat molemmat osapuolet, lähettävä järjestö ja seurakunta.

Joutsan alueella tuetaan

Marko Hanslian, Suomen Lähetysseura

Marko kääntää tiiminsä kanssa Vanhaa Testamenttia senegalilaiselle heimokielelle, pulaarin kielelle. Vuonna 1999 perheensä kanssa Senegaliin mennyt Marko muutti takaisin Suomeen 2008, mutta käännöstyö jatkuu yhä, nyt Suomesta käsin.

Lähetysyhdistys Kylväjä n kautta tuemme kehitysyhteistyötä Bangladeshissa.

Leivonmäen alueella tuetaan

Helena ja Jukka Kallioinen, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Helena ja Jukka Kallioinen ovat aiemmin olleet Japanissa lähetystyössä jo viisi työkautta. Nyt jo eläkeläispariskuntana he ottivat vielä vastaan kutsun lähteä vajaan vuoden mittaiselle työrupeamalle HAT-Koben seurakuntaan Länsi-Japaniin, jonne tuli akuutti tarve kokeneista lähetystyöntekijöistä.

Vesa ja Katariina Sipari, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Nimikkolähettimme Vesa ja Katariina Sipari perheineen, jotka elokuussa 2015 lähtivät pakolaistyöhön Kreikkaan, Keski-Aasiasta tulleiden pakolaisten keskuuteen, ovat nyt palanneet Suomeen. He ovat kuitenkin nimikkolähettejämme vielä syksyn 2019 ajan.

Luhangan alueella tuetaan

Marja-Liisa Ezzine, Medialähetys Sanansaattajat

Marja-Liisa asuu Etelä-Ranskassa ja tekee Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan suuntautuvaa radio- ja televisiolähetystyötä. Kuvassa Marja-Liisa miehensä David Ezzinen kanssa.