6-7-vuotiaiden KESÄLEIRI 21.-22.6.2022

Leirielämä on kesänviettoa parhaimmillaan! Leirillä pelataan, leikitään, lauletaan, uidaan, syödään ja hiljennytään yhdessä. Siellä voi saada uusia kavereita ja tutustua muihin samanikäisiin lapsiin, joiden kanssa sitten syksyllä aloittaa esikoulun tai koulun.

Leireille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä (joka on auki 19.4-31.5.2022) Jos et netin kautta voi ilmoittautua, asian voi hoitaa myös soittamalla kirkkoherranvirastoon puh. 040-774 0044 ma-ke klo 9-12.  

Leirikirjeen voit lukea tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Sitä ei postiteta erikseen. Osallistujakortin voit tulostaa tästä:Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Tai kirjoita samat tiedot erilliselle paperille.) Palauta se täytettynä ja allekirjoitettuna leirille saapuessasi. Samalla maksetaan käteisellä myös leirimaksu, 30€ (Joutsan srk:n jäsenet) tai 35€ (Muut). Jos yöpyminen leirillä tuntuu liian pelottavalta, voi yön viettää myös kotona ja tulla aamulla takaisin. Ilmoittautumislomakkeella voit valita yöpyykö lapsesi leirillä vai kotona.

 

Ota yhteyttä

Vastaava lastenohjaaja

Päiväkerhotoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa