6-7-vuotiaiden KESÄLEIRI

Leirielämä on kesänviettoa parhaimmillaan! Leirillä pelataan, leikitään, lauletaan, uidaan, syödään ja hiljennytään yhdessä. Siellä voi saada uusia kavereita ja tutustua muihin samanikäisiin lapsiin, joiden kanssa sitten syksyllä aloittaa esikoulun tai koulun.

Leireille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä (joka on auki 17.5-1.6.2021) Jos et netin kautta voi ilmoittautua, asian voi hoitaa myös soittamalla kirkkoherranvirastoon puh. 040-774 0044 ma-ke klo 9-12.  

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje. Osallistujakortin voit tulostaa tästä:Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Tai kirjoita samat tiedot erilliselle paperille.) Palauta se täytettynä ja allekirjoitettuna leirille saapuessasi. Samalla maksetaan käteisellä myös leirimaksu, joka yön yli kestävältä leiriltä on 30€ (Joutsan srk:n jäsenet) tai 35€ (Muut), ja päiväleiriltä 20€/25€. Ilmoittautumislomakkeella voit valita osallistuuko lapsesi leirille vain ensimmäisenä päivänä vai molempina. Jos yöpyminen leirillä tuntuu liian pelottavalta, voi yön viettää myös kotona ja tulla aamulla takaisin.

Ota yhteyttä

Vastaava lastenohjaaja

Päiväkerhotoimiston käyntiosoite: Jousitie 42 A, Joutsa