Leivonmäen seurakuntatalo

Kuusirinne 2, 41770 Leivonmäki

Leivonmäen seurakuntatalo

Leivonmäen seurakuntatalo valmistui vuonna 1969. Sen on piirtänyt arkkitehti Erkko Virkkunen. Taloa laajennettiin vuonna 1984. Peruskorjaus tehtiin vuonna 2007. Salin seinällä on Kari Tuominiemen veistämä puureliefi Gennesaretin kalastajat.

Leivonmäen seurakuntatalossa pidetään seurakunnan tilaisuuksien lisäksi yksityisiä tilaisuuksia mm. muistotilaisuuksia, juhlia, kokouksia.

Tilatiedot

Leivonmäen seurakuntatalossa on sali, kahvio, keittiö, kerhohuone ja diakoniatoimisto.

Salissa mahtuu pöytien ääreen istumaan 60 henkeä (jos tarve useammalle istumapaikalle, yhteys seurakuntamestariin paikkojen järjestelystä). Keittiössä on perustarvikkeet (astiat 100  hengelle), kylmiö, jääviileä, teollisuusastianpesukone. Pöytäliinoja saa pitopalveluiden kautta, mutta tarvittaessa niitä voi vuokrata seurakunnalta (tarkista saatavuus tilavarausta tehdessä).
Kuvia seurakuntatalosta sisältä

Seurakuntatalon varaukset kirkkoherranviraston kautta.

Leivonmäen seurakuntatalon takana sijaitsevassa rakennuksessa on Leivonmäen kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto (papin päivystys yhtenä päivänä viikossa).

Kuusirinne 2, 41770 Leivonmäki

Leivonmäen Kirkkokuoron harjoitus

Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Kuusirinne 2, 41770 Leivonmäki

Haudanhoitopäivä Leivonmäellä

Hartaus klo 10. Kahvitarjoilu Leivonmäen srk-talolla lähetystyön hyväksi.