Tervetuloa Luhangan kappeliseurakunnan sivuille!

Luhangan seurakunta liittyi kappeliseurakuntana Joutsan seurakuntaan vuoden 2006 alusta lukien. Luhangan kappeliseurakunnan alue käsittää Luhangan kunnan alueen.

Jumalanpalvelusta vietetään Luhangassa joka kuukauden 1. ja 3. sunnuntai klo 13. Mahdollisten poikkeusten varalta varmista aika kuitenkin tapahtumakalenterista tai paikallislehti Joutsan Seudun seurakuntauutisista. Jumalanpalvelukset ovat kesäaikaan (kesä-elokuu) Luhangan kesäkirkossa ja muina aikoina Luhangan talvikirkossa.

Kappeliseurakunnan toiminnasta vastaa seurakuntapastori. Hän päivystää Luhangassa yhteydenottojen mukaan.

Virkatodistukset, toimitus- ja tilavaraukset yms. virastopalvelut hoidetaan kirkkoherranvirastossa Joutsassa.

Diakoniatyöntekijän päivystys tarpeen mukaan
Yhteydenotot diakoni Nina Siitariin