Keski-Suomen miestenilta

Saarijärven kirkko (Paavontie 8 Saarijärvi)

Perinteinen miestenilta kokoaan yhteen miehet koko Keski-Suomen alueelta.

Miestenillan teemana on Suomi 100 -juhlavuoteen liittyvä Itsenäinen mies? Onko itsenäisen Suomen mies itsenäinen vai itsepäinen? Onko itsenäisyys riippumattomuutta? Jos on, niin mistä? Mikä uhkaa miehen itsemääräämisoikeutta? Tarvitaanko sitä?

Illan puhujina ovat vuorineuvos Ilpo Kokkila, toimittaja ja pappi, Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen sekä kenttäpiispa Pekka Särkiö.

Musiikista vastaavat Jari Nuppola ja Saarijärven ja Pylkönmäen laulavat miehet. Illan juontajana toimii rovasti Olavi Vuori.

Kolehti hengelliseen työhön veteraanien parissa.

Tarjoilu kirkkopuistossa klo 17 alkaen.

Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen on päättynyt. Lähtö klo 15 Joutsan srk-kodin pihasta. Kyytimaksu n. 15 €/hlö.

Joutsan seurakunta, Leivonmäen kappeliseurakunta, Luhangan kappeliseurakunta

Pekkasten leirikeskus

Rovastikunnallinen miesten saunailta

Saunailta alkaa kello 17.30 saunalla ja päättyy klo 19 alkaviin seuroihin.
Joutsan isäntäseurakunta vastaa illan ohjelmasta sekä tarjoaa saunan ja seurojen välissä iltapalan.

Kesäkirkko

Omaishoitajien/läheisten ja hoidettavien yhteinen kesäkirkko Joutsan kirkossa. Sydämellisesti tervetuloa yksin tai yhdessä läheisesi kanssa!

Kivisuon päiväpiiri

Tule viettämään mukava iltapäivä hyvässä seurassa!